IZMAKLO KONTROLI: Partijanje i druženje ispred srednji požeških škola – fotografije govore više od tisuću riječi /FOTO-VIDEO/

Autor: D.K.

Spontani poziv nepoznatih organizatora sinoć je okupio nekoliko stotina onih koji su došli partijati i družiti se ispred požeških srednjih škola, Obrtničke, Tehničke, Ekonomske i Poljoprivredne koji su si uzeli za pravo koristiti površine na koje baš i nemaju pravo.

Možda je bilo sve dobro zamišljeno, malo druženja u korona vremenu. Prema svemu sudeći druženje je izmaklo kontroli. Neodgovorni pojedinci ložili su vatru u parkovima oko škole, razbijali staklene boce, ostavili brojno razbacano smeće….

Zbog vatre koja je još tinjala na intervenciji su bili vatrogasci, sad se očekuje da čistačice iz škola dođu počistiti sve to nakon čega će se morati sve i temeljito oprati jer se širi nesnosan miris alkohola i dr.

Veliku razočaranost iskazala je ravnateljica Obrtničke škole Iva Šnajder koja je o cijelom događaju sa svojim kolegama obavijestila nadređene i sve druge institucije koja naglašava kako će se poduzeti sve moguće mjere da do takvog i sličnog druženja više ne dođe.

Foto: A. Krstanović

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88