Izlet požeško-slavonskih HSS-ovaca u Nacionalni park Plitvička jezera

Autor: S.P.

POŽEGA/PLITVICE – Županijska organizacija Hrvatske seljačke stranke Požeško-slavonske županije organizirala je jednodnevni izlet svojih članova i simpatizera u Nacionalni park Plitvička jezera. Izlet je organiziran na inicijativu Organizacije žena Hrvatsko srce Požeško-slavonske županije.

70-ak članova i simpatizera HSS-a posjetili su najljepši hrvatski Nacionalni park Plitvička jezera kroz koji ih je stručno vodio predsjednik GO HSS-a Grada Požege, Predrag Livak. Tradicionalno svake godine u proljetnim mjesecima Hrvatsko srce Požeško-slavonske županije organizira za svoje članice putovanje u različite dijelove Hrvatske: Istočnu Slavoniju, Varaždin i okolicu, Floraart, Samobor i slično.

“Mi u Hrvatskoj seljačkoj stanci smo jedna velika obitelj, a kroz ovakva putovanja pokušavamo spojiti međusobna druženja i upoznavanja koji su važni za kvalitetniju suradnju unutar organizacije sa praktičnim i edukativnim izletima u kojima upoznajemo  naše hrvatske krajeve,” istaknuo je predsjednik Županijske organizacije HSS-a Željko Jakopović.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: