IZIĐIMO NA IZBORE! JAKŠIĆ NAS TREBA!

Autor: PROMO

ZA  nastavak uspješnih projekata i ljepši, kvalitetniji život u Jakšiću kakav se nastoji izgraditi i proteklih godina, potreban je angažman svih Jakšićana – zato je svaki glas bitan. Općinski načelnik Ivica Kovačević svoju uspješnost u radu dokazao je i činjenicom da je jedini kandidat za mjesto općinskog načelnika. Kako bi njegov rad, projekti i ulaganje na području cijele općine  Jakšić bili uspješni, potrebno mu je i Općinsko vijeće koje je itekako važan čimbenik cijelog procesa.

U tom smislu apelira na svoje sumještane da izađu na izbore.

-Molim svoje Jakšićanke i Jakšićane da u što većem broju izađu na izbore i izaberu listu Hrvatske demokratske zajednice za Općinsko vijeće Jakšića. Ne smijemo dozvoliti da općinsko vijeće dođe u pat-poziciju koja bi nastala ukoliko dođe do rezultata da HDZ nema većinu u općinskom vijeću jer mnoge bitne odluke, programi i projekti mogli ostat nerealizirani, upozorava Kovačević.

Jednako tako, kao negativan ishod, ukoliko se ne ostvari većina u Općinskom vijeću, dolazi do mogućnosti rušenja proračuna, a posljedica su izvanredni izbori, stopiranje novca koje dolazi iz EU fondova, i trošenje novca na nove izbore, a ne na projekte koji podižu kvalitetu življenja u Jakšiću.

-Zamislite da svi projekti o kojima smo govorili, čiju realizaciju s nestrpljenjem očekujemo, projekti kao što su Gospodarska zona ili Dom za starije, postanu samo mrtvo slovo na papiru jer nismo izišli na izbore, isto je važno izaći i podržati našu Antoniju Jozić za županicu kao garanciju uspješnog razvoja cijele Požeško-slavonske županije, poručuje Ivica Kovačević

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88