Izgubio kontrolu nad vozilom, udario u rasvjetni stup i nekoliko se puta prevrtao /FOTO/

Autor: A.P.

ALILOVCI – Jutros oko 3,40 na Županijskoj cesti Požega – Kaptol, na samom ulazu u mjesto Alilovci iz pravca Požege, došlo je do slijetanja osobnog automobila VW Golf 4, požeških registarskih oznaka. Mladić iz Alilovaca, koji se vraćao vjerojatno iz noćnog izlaska u Požegi, izgubio je kontrolu nad vozilom na oštrom zavoju u desno kod alilovačkog groblja, uhvatio lijevu putnu bankinu, prešao lijevi putni kanal i udario u stup javne rasvjete. Nakon udarca, vozilo se još nekoliko puta nekontrolirano prevrtalo i završilo 50-metara niže od mjesta udara na krovu, na desnoj strani prometnice.

Na mjesto nesreće izašli su vatrogasci DVD Kaptol, koji su unesrećenog izvukli iz vozila i predali djelatnicima Hitne medicinske pomoći, koji su ozlijeđenog mlađeg muškarca, koji stanuje 500-njak metara dalje u Alilovcima, prevezli u OŽB Požega. – Jedna osoba je bila prikliještena u automobila i koristili smo škare i razupore od alata da ga oslobodimo. Dio ekipe ja ušao u vozilo s druge strane, a mi smo ga kroz vrata koja smo rastavili izvadili iz vozila. Hitna ga je odmah preuzela, a mislim da će dečku biti dobro, jer nisu bile jako teške ozljede – istakao je zapovjednik  DVD Kaptol Josip Svoboda.

Automobil je u potpunosti uništen, no kako saznajemo mladić (rođen 1987. godine), bio je svjestan za vrijeme spašavanja i po izjavi vatrogasaca prošao je bez teških ozljeda. Cesta je za vrijeme očevida bila zatvorena, a očevid je provodila PU Požega.

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: