Izgradnja sportske dvorane uz Osnovnu školu Dobriše Cesarića privodi se kraju: „Radovi će biti završeni do početka nove školske godine“

Autor: DK

Drugu fazu radova na izgradnji sportske dvorane uz Osnovnu školu Dobriše Cesarića koji su u punom zamahu obišao je požeški gradonačelnik Darko Puljašić s kojim je bila ravnateljica Zvjezdana Krip, predstavnik izvođača radova Josip Lukić, projektant Mario Ferenc i nadzorni inženjer Domagoj Stojaković.

Prema riječima gradonačelnika Puljašića nova dvorana bi trebala biti završena do početka nove školske godine.

-Do današnjeg dana situirano je 7,5 od ukupno 12,7 milijuna kuna plus PDV. Prošle godine u kolovozu utrošeno je 870 tisuća kuna, u listopadu 426 tisuća kuna i do danas 1,3 milijuna kuna. Zgrada je u izgradnji, u tijeku je postavljanje stolarije, unutrašnje žbukanje i postavljanje podova, a u rujnu ove godine očekujemo završetak radova kako bi dvorana bila stavljena u funkciju u idućoj školskoj godini –  rekao je gradonačelnik.

Podsjetimo, u rujnu prošle godine završena je prva faza radova u kojoj su izgrađene pomoćna dvorana sa svlačionicama, kuhinja, blagovaonica, dvije učionice i prostor za upravu, dok se u ovoj fazi gradi nova dvodjelna dvorana čije se završetak očekuje do početka nove školske godine.

-Pripremamo se i radujemo rujnu i početku nove školske godine u kojoj ćemo koristiti i novu sportsku dvoranu – rekla je Zvjezdana Krip, ravnateljica OŠ Dobriše Cesarića.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »