Izgradnja sportske dvorane uz Osnovnu školu Dobriše Cesarića privodi se kraju: „Radovi će biti završeni do početka nove školske godine“

Autor: D.K.

Drugu fazu radova na izgradnji sportske dvorane uz Osnovnu školu Dobriše Cesarića koji su u punom zamahu obišao je požeški gradonačelnik Darko Puljašić s kojim je bila ravnateljica Zvjezdana Krip, predstavnik izvođača radova Josip Lukić, projektant Mario Ferenc i nadzorni inženjer Domagoj Stojaković.

Prema riječima gradonačelnika Puljašića nova dvorana bi trebala biti završena do početka nove školske godine.

-Do današnjeg dana situirano je 7,5 od ukupno 12,7 milijuna kuna plus PDV. Prošle godine u kolovozu utrošeno je 870 tisuća kuna, u listopadu 426 tisuća kuna i do danas 1,3 milijuna kuna. Zgrada je u izgradnji, u tijeku je postavljanje stolarije, unutrašnje žbukanje i postavljanje podova, a u rujnu ove godine očekujemo završetak radova kako bi dvorana bila stavljena u funkciju u idućoj školskoj godini –  rekao je gradonačelnik.

Podsjetimo, u rujnu prošle godine završena je prva faza radova u kojoj su izgrađene pomoćna dvorana sa svlačionicama, kuhinja, blagovaonica, dvije učionice i prostor za upravu, dok se u ovoj fazi gradi nova dvodjelna dvorana čije se završetak očekuje do početka nove školske godine.

-Pripremamo se i radujemo rujnu i početku nove školske godine u kojoj ćemo koristiti i novu sportsku dvoranu – rekla je Zvjezdana Krip, ravnateljica OŠ Dobriše Cesarića.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88