Izborno-izvještajna Skupština požeške Povijesne postrojbe: Vladimir Potnar novi-stari predsjednik „Trenkovih pandura“

Održana je Izborno-izvještajna skupština Povijesne postrojbe “Trenkovi panduri” . Na skupštini je predsjednik udruge Vladimir Potnar iznio izviješće o radu u 2019. godini, a tajnik Jure Šain plan rada za 2020. dok je blagajnik Kristijan Perković podnio financijsko izviješće za 2019.. Oba izviješća su jednoglasno usvojena, a isto tako je usvojen plan rada za 2020. godinu.

Udruga je u prošlom razdoblju imala 592 aktivnosti na manifestacijama i raznim događanjima od čega 32 gostovanja izvan Republike Hrvatske. Gostovali su u Francuskoj, Austriji, Njemačkoj, Češkoj, Mađarskoj i Bosni i Hercegovini. Ove godine planiraju kako je dogovoreno gostovanja u Češkoj, Austriji, Njemačkoj i Bosni i Hercegovini.

Na Skupštini su članovi birali novo predsjedništvo koje će voditi udrugu u sljedeće 4 godine. Glasanje je bilo tajno. Predsjednik Udruge ostaje Vladimir Potnar koji ulazi u 4 mandat, koji je na toj funkciji  12 godina. Tajnik Udruge ostaje Jure Šain, a samo se mijenja blagajnik na koje mjesto dolazi Tihomir Kaderžabek umjesto Kristijana Perkovića. 

Ludvig Horvat je jednoglasno primljen u udrugu kao počasni član koji podupire rad ove udruge.

Predsjednik udruge se u ime svih članova zahvalio gradovima Požegi i Pleternici, Kutjevu d.d., Ministarstvu kulture RH, općinama Brestovac i Čaglin, Požeško-slavonskoj županiji i Krunoslavu Vranješeviću  koji su financijski pomogli rad udruge u 2019. godini te svim članovima koji volonterski rade u udruzi.

Zahvalnicu za 10 godina članstva i rada u udruzi primio je Dražen Pavičić

Skupštinu je pozdravio zamjenik požeško slavonskog župana Vedran Neferović i Nikica Luladžić ispred DVD – a Požega.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment