IZBORNA SKUPŠTINA MATICE UMIROVLJENIKA POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE: Novi predsjednik Ivan Ronta, zamjenik Nediljko Nenadić

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Između dva kandidata tajnim glasanjem na izbornoj skupštini Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije za novog je predsjednika umjesto dosadašnjeg Zvonka Čorka izabran Ivan Ronta iz Kaptola, te za zamjenika Nediljko Nenadić iz Kutjeva, a izabran je novi izvršni, te nadzorni odbor.

Podnoseći izvještaj o radu u proteklom četverogodišnjem razdoblju dosadašnji tajnik Matice umirovljenika ove županije Stjepan Marković istakao je organizaciju susreta pjevačkih i glazbenih skupina, te brojne sportske i rekreacijske susrete, ljetovanja i izlete. Uz to matice umirovljenika u ovdašnjim općinama i gradovima nositelji su brojnih aktivnosti, a upozoreno je na nedostno financiranje tih udruga.

-Upornost i zalaganje naših članova dalo je rezultate unatoč nedostatku novca – naglasio je dosadašnji predsjednik Zvonko Čorak.

Novoizabrani predsjednik Ivan Ronta najavio je traženje veće potporu Požeško-slavonske županije, a donijet je novi plan rada, te financijski plan. Na prvoj sjednici Izvršnog odbora izabrat će se tajnik udruge, a najavljeno je daljnje sudjelovanje ovdašnjih umirovljenika na manifestacijama državne razine, kao i organizacija županijskih sportskih i glazbenih susreta. Kako je poznato Požega je kroz ove četiri godine dva puta bila domaćin državnog susreta pjevačkih zborova umirovljenika Hrvatske.

dsc_4454

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: