IZBORNA SKUPŠTINA MATICE UMIROVLJENIKA POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE: Novi predsjednik Ivan Ronta, zamjenik Nediljko Nenadić

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Između dva kandidata tajnim glasanjem na izbornoj skupštini Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije za novog je predsjednika umjesto dosadašnjeg Zvonka Čorka izabran Ivan Ronta iz Kaptola, te za zamjenika Nediljko Nenadić iz Kutjeva, a izabran je novi izvršni, te nadzorni odbor.

Podnoseći izvještaj o radu u proteklom četverogodišnjem razdoblju dosadašnji tajnik Matice umirovljenika ove županije Stjepan Marković istakao je organizaciju susreta pjevačkih i glazbenih skupina, te brojne sportske i rekreacijske susrete, ljetovanja i izlete. Uz to matice umirovljenika u ovdašnjim općinama i gradovima nositelji su brojnih aktivnosti, a upozoreno je na nedostno financiranje tih udruga.

-Upornost i zalaganje naših članova dalo je rezultate unatoč nedostatku novca – naglasio je dosadašnji predsjednik Zvonko Čorak.

Novoizabrani predsjednik Ivan Ronta najavio je traženje veće potporu Požeško-slavonske županije, a donijet je novi plan rada, te financijski plan. Na prvoj sjednici Izvršnog odbora izabrat će se tajnik udruge, a najavljeno je daljnje sudjelovanje ovdašnjih umirovljenika na manifestacijama državne razine, kao i organizacija županijskih sportskih i glazbenih susreta. Kako je poznato Požega je kroz ove četiri godine dva puta bila domaćin državnog susreta pjevačkih zborova umirovljenika Hrvatske.

dsc_4454

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot