Iz Požege prema Vukovaru: Brojni Požežani sudjelovat će u vukovarskoj koloni sjećanja

Autor: D.K.

POŽEGA – Jutros su se zaputili brojni Požežani prema Vukovaru kako bi odali počast svim žrtvama Vukovara i sudjelovali u Koloni sjećanja.

U organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata RH Požeško-slavonske županije, predvođena umirovljenim brigadirom Krešimirom Pavelićem, 12. godinu za redom organizira se odlazak u Vukovar, grad heroj i simbol rata.

Branitelje i članove obitelji stradalih u Domovinskom ratu jutros smo ispratili koji su sa požeškog Trga sv. Trojstva krenuli prema Vukovaru. 

U koloni sjećanja Vukovarci ove godine očekuju više od 100 tisuća građana iz svih hrvatskih krajeva. Za praćenje događaja akreditirano je više od 400 novinara iz Hrvatske i svijeta koji će prenijeti istinu i još jednom potvrditi što se to događalo na tim prostorima. Vukovarcima ta potpora puno znači osobito zbog onih koji su svoje živote ostavili braneći Hrvatsku u Vukovaru.

Požeški branitelji nose i zavjetnu svijeću koju je blagoslovio vidovački župnik vlč. Branko Šipura, a koju će zapaliti u časti svima onima koji su dali ono svoje najdragocjenije za Hrvatsku, svoj život.

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: