Iz Policije pozivaju: Ako imate bilo kakva saznanja o nestalom Draženu Zlomisliću, javite na 192

Autor: D.K.

Potraga za Draženom Zlomislićem još uvijek nije dala rezultate. Sedam dana za njim tragaju policija, pripadnici Hrvatske vojske, HGSS i građani. Tijekom jučerašnjeg dana u potrazi je sudjelovalo103 pripadnika HV-a, 22 pripadnika HGSS-a s jednim psom i 22 policijska službenika koji su pretraživali šire područje  od mjesta pronalaska Draženovog vozila, nedaleko od mjesta Sloboština, te sjeverozapadno područje općine Brestovac i to naseljena i nenaseljena mjesta te napuštene objekte u toj zoni.

Iako su se svojevremeno pojavile informacije kako je jedan mještanin vidio nestalog mladića, ta se informacija pokazala nevjerodostojnom.

-Konkretni tragovi koji bi ukazivali na lokaciju nestale osobe danas kao niti prethodnih dana nisu pronađeni, a tijekom današnjeg dana pretražen je prostor od preko 250 hektara. Tijekom proteklih dana potrage za nestalim uz ljudstvo na terenu korištene su i bespilotne letjelice uz upotrebu termovizije te psi tragači – informacija je iz PU požeško-slavonske.

-Molimo građane ukoliko imaju bilo kakva korisna saznanja o nestaloj osobi da se jave na broj telefona 192, u najbližu policijsku postaju ili da informacije dostave putem mail-a pozesko-slavonska@policija.hr ili na nestali@nestali.hr – apeliraju iz policije.

Dražen Zlomislić je iz Radovanaca, a njegov je nestanak prijavljen 17. rujna 2020. na području grada Đakova gdje je zaposlenik u Hrvatskoj vojsci. Rođen je 16.3.1992. godine. Visok je 180 cm, proćelav, tamne kose, okruglog lica i kestenjastih očiju.
Prema neslužbenim informacijama, nekoliko se dana nije pojavio na poslu. Mobitel mu je potom lociran na cesti kod Sloboštine gdje je imao manju nezgodu kada je automobilom udario u zaštitnu ogradu. U automobilu je navodno pronađen i mobitel, a Draženu se gubi svaki trag.
 

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek