Ivica Malnar novi-stari predsjednik kutjevačkog HDZ-a

Autor: D.K.

IMG_4638KUTJEVO – Na Izbornoj skupštini kutjevačkog HDZ-a ponovno je za predsjednika izabran Ivica Malnar koji je tu dužnost već obnašao uz funkciju zamjenika kutjevačkog gradonačlenika. Među članovima i delegatima na skupštini su bili i kutjevački gradonačelnik Josip Budimir, požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i zastupnik u Hrvatskom saboru Franjo Lucić.

U izvješću za proteklo razdoblje predsjednik GO HDZ-a Kutjeva Ivica Malnar osvrnuo se na prijevremene izbore za grad Kutjevo na kojima je došlo do promjene vlasti za što se uložio veliki trud koji je u konačnici rezultirao pobjedom i dolaskom Josipa Budimira na mjesto gradonačelnika i njega na zamjenika gradonačelnika. Evidentan je i jako dobar rezultat na izborima za EU parlament na što se također osvrnuo Malnar kao i na izbore za predsjednika RH u kojima je pobijedila kandidatkinja HDZ-a.

Josip Budimir, gradonačelnik Kutjeva

-Zahvaljujem se svima vama članovima HDZ-a na kvalitetnom radu i izvrsnim rezultatima koje smo svi zajedno postigli. Vratio bi se samo dvije i pol godine unatrag kada HDZ u Kutjevu gotovo nije niti postojao. To mogu reći jer tada rezultati nisu bili dobri niti vidljivi, stranka nije bila dobro vođena i nije bila dobro organizirana i nije se ništa radilo što je ukazalo na potrebu reorganizacije koja je urodila plodom. Za reorganizaciju je bio potreban jedan čovjek koji bi sve to mogao dići na jednu visoku razinu i ustrojiti stranku. Našli smo takvog čovjeka u osobi Ivice Malnara kojem se po ne znam koji puta zahvaljujem što se prihvatio te odgovornosti i funkcije jer on ima svoj veliki privatni biznis. Da je sada stranka ustrojena i da se dobro vodi o tome govore rezultati koje postižemo i koje smo postizali. Takvi uspjesi i kvalitetan rad u našem gradu garancija su da SDP i sve druge stranke nikada više neće sudjelovati kao nositelji vlasti – rekao je Josip Budimir, gradonačelnik Kutjeva koji je naglasio kako se dobro vođenje grada uz pomoć Ivice Malnara potkrepljuje i činjenicom da grad Kutjevo nije više nikome dužno i da svoje obveze sve na vrijeme izvršava prema svima unatoč velikim financijskim dubiozama koje su naslijeđene.

Na skupštini su izabrani i članovi Gradskog odbora te izaslanici-delegati koji će ići na Izbornu skupštinu Županijskog HDZ-a i na Konvenciju stranke u Zagreb kao krovne organizacije.

Nazočne delegate i sve druge uzvanike na Izbornoj skupštini HDZ-a u Kutjevu pozdravili su i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević zastupnik u Hrvatskom saboru Franjo Lucić.

 

Više iz kategorije