Ivan Smojvir nakon teškog loma noge: Poruka mojim suigračima je da se drže, budu jaki i budu podrška jedni drugima.

Autor: Požega.EU

Nakon teškog loma noge i žurne operacije u Požeškoj općoj bolnici, nekoliko dana kasnije Ivanu Smojviru se malo vratio osmjeh na lice. Od danas u toplini svoga doma, okružen s ljudima koji ga sigurno najviše vole odmara i nestrpljivo čeka skidanje gipsa. Prema informacijama iz prve ruke – OŽB Požega, došlo je do prijeloma fibule koja je srećom u nesreći pukla onako kako joj je najlakše zacijeliti što će se uz pločice i šarafe koje je postavio Dr Gašpar vrlo brzo i dogoditi pa ne sumnjamo da će Ivo uskoro ponovo trčkarati zelenim livadama.

Nakon dolaska hitne stigao sam u vukovarsku bolnicu, doktori su me srdačno primili, pregledali, posavjetovali se s mojim roditeljima i sa mnom, što je najbolje i gdje da budem operiran. Imao sam dva izbora, biti operiran u Vukovaru ili u Požegi te sam se odlučio za Požegu. Liječnik iz Vukovara je nazvao liječnike u Požegi, javio im da ću doći u Požegu za dva sata. Kući me je vozio tajnik Antonio Ređo. Moji bližnji su se također čuli s našim liječnicima, sve su dogovorili, a oni su me čekali kao zapete puške, sve je bilo spremno za moj dolazak. Kad sam došao u Požegu, obavio sam još neke pretrage, izvadio brzi Covid nalaz koji je bio negativan. Smjestili su me u sobu i odmah sam išao na operaciju. Operacija je počela oko 22 i trajala je nešto više od sat vremena. Poslije su se moji roditelji čuli s doktorom koji me je operirao, rekao je da je sve prošlo u najboljem redu.

Poruka mojim suigračima je da se drže, budu jaki i budu podrška jedni drugima. Znam da nas je ovo sve pogodilo i potreslo, ali očito je tako moralo biti, ozljede su sastavni dio sporta. Ja ću se iz svega ovoga vratiti samo jači, odlučniji, željniji golova, asistencija i pobjeda. Želim im svu sreću u nastavku prvenstva, bodrit ću ih i pratiti s tribina i preko facebooka. Navijači neka nas i dalje bodre i prate i budu naš 12. igrač – rekao je za klupsku stranicu. Njegovi će nam golovi sigurno faliti, ali uz zajedništvo i vjeru u sebe ništa nije nemoguće. Ivo će narednu utakmicu, kao i svi gledatelji moći pratiti Live na YouTube kanalu kluba (nedjelja 16.30).

izvor: NK Kutjevo

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88