Imenovani novi članovi upravnih vijeća i nadzornih odbora u požeškim gradskim ustanovama i tvrtkama

Autor: D.K.

Uz rasprave o 14 točaka dnevnog reda na 2. sjednici Gradskog vijeća grada Požege vijećnici su razriješili dosadašnje članove i imenovali, na prijedlog gradonačelnika dr.sc. Željka Glavića, nove članove upravnih vijeća u Gradskom muzeju, Gradskoj knjižnici i Gradskom kazalištu Požega te članove Nadzornih odbora u gradskim tvrtkama Tekiji i Komunalcu Požega.

Prije isteka mandata u Nadzornom odboru tvrtke Tekija razriješeni su Slobodan Manović, Marijana Matijević Pejić, Ivan Delić, Marijan Pilon i Željko Kurtušić. Novi članovi su Ante Kolić, Dijana Krpan, Davor Knežević, Dražen Muljević i Anka Opačak.

Također prije isteka mandata razriješeni su i članovi Nadzornog odbora u tvrtki Komunalac Požega, i to: Mislav Boić, Josip Lisjak, Pavo Kudrić, Vladimir Šimunović i Dražen Mujević. Za nove članove su imenovani Ivan Peharda, Krunoslav Prpić, Vjekoslav Legac, Miroslav Penava i Ivan Delić.

Razriješeni su dosadašnji članovi Upravnog vijeća Gradskog muzeja Požega, Katarina Soldo Obućina, Verica Jurić i Mislav Boića.

Novi članovi Upravnog vijeća Gradskog muzeja Požega su: Marijana Matijević Pejić, Ilija Bagarić, i Zoran Jekić,

U Gradskoj knjižnici Požega razriješeni su članovi Upravnog vijeća Hrvoje Ceranić, Kruno Blažević i Veronika Šakota, a u Gradskom kazalištu Matej Begić, Goran Peić i Dražen Muljević.

Novi članovi Upravnog vijeća Gradske knjižnice Požega su: dr.sc. Vesna Vlašić, Ivana Mance i Antonio Šarić.

Novi članovi Upravnog vijeća Gradskog kazališta su: Veronika Šakota, Barica Matijević i Mateo Bićanić.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot