Imenovana nova ravnateljica kutjevačkog Dječjeg vrtića “Grozdić”, jednoglasno prihvaćene i druge predložene odluke….

Autor: D.K.

Na 19. sjednici Gradskog vijeća grada Kutjeva bile su četiri točke na dnevnom redu, Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o izvršavanju Proračuna grada Kutjeva za 2020., Odluka o imenovanju ravnateljice Dječjeg vrtića „Grozdić“, Odluka o promjeni sjedišta ustanove Dječji vrtić „Grozdić“ te Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o koeficijentima za obračun plaće službenika i namještenika u Jedinstvenom upravnom odjelu grada Kutjeva – privremeni poslovi na određeno vrijeme preko projekta financiranih EU sredstvima.

Sve odluke usvojene su jednoglasno. Nova ravnateljica dječjeg vrtića „Grozdić“ je Marijana Marković, a s dvije donesene odluke sve je spremno za početak rada novoizgrađenog vrtića. Otvorenje vrtića održat će se u ponedjeljak 7. rujna, a naši mališani u vrtić kreću 8. rujna.

Vijećnici su na početku sjednice postavljali pitanja vezana uz rad i projekte Grada, a zanimalo ih je kako napreduje izrada idejnog projekta za izgradnju pješačke staze u ulici Mirka Messnera, za koju se trenutno rješavaju imovinsko-pravni odnosi te mogućnost kupnje senzorne sobe koja bi bila postavljena u  dječjem vrtiću i koristila djeci s posebnim potrebama.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88