Imao je priliku što i vidjeti: Aktualni ministar rada i mirovinskog sustava te kandidat na listi HDZ-a u V. izbornoj jedinici Josip Aladrović u posjeti općinama Čaglin, Kaptol i Jakšić

Autor: DK

Za pretpostaviti je da su brojni projekti i investicije ostavile bez daha aktualnog ministra rada i mirovinskog sustava te kandidata na listi HDZ-a u V. izbornoj jedinici Josipa Aladrovića koji je iskoristio “vikend” prigodu boraveći u svojoj rodnoj Pleternici da posjeti u općine Čaglin, Kaptol i Jakšić. Susreo se s čelnim osobama Daliborom Bardačem, Milom Pavičićem i Ivicom Kovačevićem koji su ga upoznali s projektima i investicijama te brojnim ulaganjima koje su u tijeku ali i onima koja su odrađena čime se postigao bolji standard življenja i preduvjeti za ostanak mladih obitelji na svojoj rodnoj grudi.

Razgovaralo se o puno toga. Na svom Facebook profilu ministar Aladrović je napisao kako je bio na
ugodnom druženju s građanima i obilazio infrastrukturne radove.

U općini Čaglin je ministar Aladrović u pratnji načelnika Dalibora Bardača obišao zgradu novog Doma zdravlja gdje su radovi pri samom završetku te novouređeni
objekt Nogometnog kluba “Omladinac”

-Socijalno i radno uključivanje osoba s invaliditetom bio je jedan od prioriteta naše Vlade. Nakon današnjeg razgovora s dragim prijateljima u Kaptolu. I nadalje ćemo se boriti za njihova prava i jednak status na tržištu rada.
Vesele me i novi projekti u općini koji se pripremaju a posebno dječji vrtić – naveo je Aladrović osvrćući se na posjetu općine Kaptol.

Imao je priliku upoznati se ministar Aladrović s višemilijunskim investicijama i na području općine Jakšić s kojima ga je upoznao načelnik Ivica Kovačević kao i onima koji su u trenutnoj realizaciji i planu u narednom kraćem razdoblju.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: