Imamo novi znak, ali i novu “cestu”: Hrvatske ceste postavile znak nasred nogostupa, u Gradu se hvataju za glavu

Autor: D.K.

I dok Požežani već s nestrpljenjem iščekuju asfaltiranje kružnih tokova kod starog autobusnog kolodvora i Zvečeva, iznenađenjima nikad kraja.

U Ulici Stjepana Radića osvanuo je novi putokaz, dimenzijama jedan od većih u gradu, ali po izboru lokacije zasigurno “pobjednički”. Poznato je da je raskrižje Radićeva – Cirakijeva – Priorljavska jedno od najfrekventnijih kako zbog automobila i pružnog prijelaza, tako i zbog brojnih pješaka. No, čini se da ih se u Hrvatskim cestama nitko nije sjetio kad je odlučio postaviti putokaz na mjestu na kojem bi tek rijetkima palo na pamet to napraviti – nasred nogostupa. Pješaci tako da bi prošli taj dio nogostupa moraju sići na kolnik, u traku gdje se automobili preusmjeravaju za skretanje udesno.

U Gradu Požegi hvataju se za glavu jer, kažu, nitko ih nije obavijestio o bilo kakvom postavljanju putokaza, a još manje o lokaciji gdje ga namjeravaju postaviti.

I nije tu priči kraj. Zahvaljujući Hrvatskim cestama dobili smo i novu ulicu, odnosno cestu u gradu – Industrijsku cestu. Tako sad uz Industrijsku ulicu imamo i Industrijsku cestu, a samo u Hrvatskim cestama znaju koja je koja.

Čemu novi znak koji usmjerava promet preko kružnog toka koji još nije dovršen i u pravcu kojim je, zbog zatvorenog mosta, trenutačno nemoguće proći prema Osijeku, Našicama i Velikoj ostaje nepoznanica, ali i bojazan da ga netko doista namjerava tu ostaviti zauvijek.

Foto: Facebook M.R.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88