Iluzije, magija, modna revija i dobri glazbenici

Autor: Jelenko Topić

SONY DSCPOŽEGA – Drugog dana „Aurea festa 2015.“  na Trgu sv. Trojstva u Požegi nazvan je Festival uličnih svirača i mađioničara, no bilo je i drugih zanimljivih sadržaja

Pred brojnim posjetiteljima nastupili su ponajbolji domaći ulični svirači, mađioničari, iluzionisti i drugi što je bio izuzetno zabavan i atraktivan program.

Obrtnička komora Požeško-slavonske županije u suradnji sa Cehom frizera Udruženja obrtnika Požega i Obrtničkom školom iz Požege organizirala je prije tog festivala reviju modne kolekcije Obrtničke škole iz Požege sa revijom frizura.

Teme kolekcije su bile: „Mornarsko“, „Zlatna tradicija“, „H – kroj“, „Vintage – rese“ i „Inovativna čipka na maturalnoj haljini“, sudjelovalo je 20 modela, a uz svaku temu frizeri su izradili frizure i to saloni ESTETIC, KSENIJA, SM, BOGA, MAJA, MATEJA i LOKNICA, dok je uljepšavanje modela obavljao  STUDIO A.

Uz to nastupili su brojni mladi glazbenici polaznici glazbene škole Požega pokazavši vrhunski talent i virtuoznost na niz instrumenata, a nastupili su i polaznici škole pjevanja sa nekoliko brojeva klasične glazbe. Za dobru atmosferu ugodne požeške večeri pobrinuo se poznati band “Zapadni kolodvor“ vrhunskim izvedbama popularne svjetske glazbe.

U Pješačkoj zoni nastavljeno je natkuhavanje u sklopu „Muzeja u loncu“ kojega su prvog festivalskog dana započele medijske djelatnice Maja Đurić sa Poljoprivredne TV i Danijela Oroz sa Soundset radija, a drugog dana umijeće su pokazali Thomas Heinz Pandžić, vlasnik i direktor „Allesa“ i Zdenko Biondić, komercijalni direktor „Spin valisa“.

Tu su nastupili Gradska puhačka glazba „Trenkovi panduri“ i tamburaški sastav „Megamix“.

/Foto by Ana Vuković/

no images were found

Više iz kategorije