Iluzije, magija, modna revija i dobri glazbenici

Autor: Jelenko Topić

SONY DSCPOŽEGA – Drugog dana „Aurea festa 2015.“  na Trgu sv. Trojstva u Požegi nazvan je Festival uličnih svirača i mađioničara, no bilo je i drugih zanimljivih sadržaja

Pred brojnim posjetiteljima nastupili su ponajbolji domaći ulični svirači, mađioničari, iluzionisti i drugi što je bio izuzetno zabavan i atraktivan program.

Obrtnička komora Požeško-slavonske županije u suradnji sa Cehom frizera Udruženja obrtnika Požega i Obrtničkom školom iz Požege organizirala je prije tog festivala reviju modne kolekcije Obrtničke škole iz Požege sa revijom frizura.

Teme kolekcije su bile: „Mornarsko“, „Zlatna tradicija“, „H – kroj“, „Vintage – rese“ i „Inovativna čipka na maturalnoj haljini“, sudjelovalo je 20 modela, a uz svaku temu frizeri su izradili frizure i to saloni ESTETIC, KSENIJA, SM, BOGA, MAJA, MATEJA i LOKNICA, dok je uljepšavanje modela obavljao  STUDIO A.

Uz to nastupili su brojni mladi glazbenici polaznici glazbene škole Požega pokazavši vrhunski talent i virtuoznost na niz instrumenata, a nastupili su i polaznici škole pjevanja sa nekoliko brojeva klasične glazbe. Za dobru atmosferu ugodne požeške večeri pobrinuo se poznati band “Zapadni kolodvor“ vrhunskim izvedbama popularne svjetske glazbe.

U Pješačkoj zoni nastavljeno je natkuhavanje u sklopu „Muzeja u loncu“ kojega su prvog festivalskog dana započele medijske djelatnice Maja Đurić sa Poljoprivredne TV i Danijela Oroz sa Soundset radija, a drugog dana umijeće su pokazali Thomas Heinz Pandžić, vlasnik i direktor „Allesa“ i Zdenko Biondić, komercijalni direktor „Spin valisa“.

Tu su nastupili Gradska puhačka glazba „Trenkovi panduri“ i tamburaški sastav „Megamix“.

/Foto by Ana Vuković/

no images were found

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot