Igor Delač i „Begini“ uz modne novitete i nakit na baroknom trgu

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Drugi dan festivala Aurea fest nazvan je Festival mode i nakita pa je na festivalskoj pozornici na Trgu Sv. Trojstva održana velika modna revija na kojoj je petnaestak naših proizvođača najkvalitetnijih odjevnih predmeta predstavilo svoje novitete za sve uzraste. Nosili su ih po prvi puta glumeći manekene pjevač Igor Delač i tamburaši „Begini“, zatim požeški pjevači pobjednici tv showa „Pjevaj moju pjesmu“, te učenice Obrtničke škole Požega i mališani.

Igor delač i „Begini“ u stankama nastupa manekena i manekenki izvodili su svojke najpopularnije hitove, a program je vodio Dalibor Petko. „Begini“ ipak nisu izveli svoju najnoviju pjesmu „Kome da se žalim“ napisanu za Aurea fest, a frontman Mario Budišćak je najavio da će to učiniti u subotu na tamburaškoj večeri nazvanoj „Zlatne žice Slavonije“.
I dok je festivalski prateći program u požeškom šetalištu izostao zbog kiše pa nisu nastupile „Kćeri ravnice“, KUD „Ivan Goran Kovačić“ iz Velike, zbor Ličkog zavičajnog društva „Vila Velebita“ i drugi, u festivalskom šatoru bilo je veselo i živo uz požeške tamburaše „Zlatna dolina“. Pod palicom jedinog vinskog kardinala u Hrvata Vlade Bauera tu je održano zanimljivo natjecanje vinoljubaca koji su ispijajući što veće količine plemenite kapljice dobivali vinske titule kao što su vinski pripravnik, vinski majstor itd.
U srijedu uvečer od 20 sati se održava Festival uličnih svirača i mađioničara uz niz pratećih sadržaja, u festivalskom šatopru svirat će đakovački tamburaši “Slavonski dukati” pod ravnanjm Ivice Gruje Iće, a u požeškom šetalištu tamburaši “Vivo”.

(Foto: Marko Krstanović)

no images were found

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot