Iako nema ni 40 članova brestovačko Lovačko društvo „Šljuka“ na svojoj lovačkoj zabavi okupilo pet puta više posjetitelja /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Lovačko društvo „Šljuka“ iz Brestovca, koje ima 38 članova, po deveti puta je organiziralo svoju lovačku zabavu, a održana je u požeškoj dvorani „Sara“. Prethodne takve priredbe održane su u Brestovcu, Zlatnom lugu (Donji Emovci), te dvorani „GF“ u  Novoj Lipi.

Sudionike priredbe, njih 220 iz ovog društva, te kao gosti lovci i prijatelji sa suprugama iz niz društava požeškog kraja, te susjednog LD „Gostinac“ iz Rešetara, pozdravio je predsjednik „Šljuke“ Zdenko Petrović zahvalivši se na odazivu i poželivši svima ugodnu večer, te dobru zabavu.

Domaćini su posjetiteljima ponudili obilatu večeru sa lovačkim specijalitetima od divljači. Za dobru zabavu pobrinuo se glazbeni sastav „Nazaro“ iz Nove Gradiške pod vodstvom Ivana Dautovića, a oni su zajedno sa svojom solisticom Anom Baketarić iz Pleternice izuzetno dobro zabavili posjetitelje tako da je bilo mnogo dobre pjesme i veselog plesa uključujući i kola.

Lovci „Šljuke“ priredili su bogatu tombolu sa nizom vrijednih nagrada, koje su javno izučene, a sve tombole su bile dobitne.

Uz to je priređena i zanimljiva nagradna igra za parove na ovoj cjelovečernjoj priredbi.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: