Iako je mlad sve mu ide od ruke pa čak i pečenje kruha ispod sača koji priprema za doček Nove godine /FOTO/

Autor: D.K.

Kao u brojnim slučajevima uvijek se zateknemo na mjestima gdje je nešto zanimljivo, posebice ako su u pitanju gastro događanja. Tako nas je u ovom slučaju privukao neodoljivi miris svježe pečenog kruha ispod sača kojemu malo tko može odoljeti. To nas je zaustavilo i nismo požalili zbog kraće provedenog vremena u toplini jednog obiteljskog doma u predgrađu Požege.

Nije od tog zanata ali za svoje goste koji će kod njega biti na dočeku Nove godine kao i sve putnike namjernike mladi Požežanin koji ne želi da ga previše promoviramo pripremio je i peče na starinski način kruh ispod peke.

Inače tom mladom Požežaninu koji živi u predgrađu grada ide sve od ruke bilo čega da se dohvati od majstorskog ili nekog drugog zanata. Više nego ponosna je njegova supruga, a emocije ne skriva niti njegova majka i otac koji budnim okom prate njegova gastro umijeća.

Netko će možda pomisliti da je lako pripremiti i dobro ispeći kruh ispod sača. Oni malo bolji poznavatelji tog zanata jako dobro znaju da to i nije baš lako.

Bilo kako bilo svima koji budu u novogodišnjoj noći kušali slasnu deliciju moći će dati svoj sud, a mi možemo samo prema prvom izgledu reći da zaslužuje najveće ocjene.
U slast….

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot