Humanitarno za pomoć Valentini nastupili „Zlatne strune“, „Veličke legende“ i „Bisernica“

Autor: Jelenko Topić

VELIKA – Po sedmi put ovo mjesto je bilo domaćin humanitarnog predblagdanskog koncerta „Advent s Legendama“, održanog u dvorani Vatrogasnog doma.

Sudionici su uz tamburaše „Veličke legende“ bili zabavni sastav „Zlatne strune“ iz Đurđenovca i TS „Bisernica“ iz Požege koji su izveli brojne tamburaške i zabavne melodije.

Prikazan je kraći video zapis o djelovanju „Veličkih legendi“ kroz ovu godinu. Sudionike, među kojima je bio i načelnik općine Velika Vlado Boban, pozdravio je u ime sastava Tomislav Galić zahvalivši se posjetiteljima na odazivu, te općini Velika i sponzorima koji u dali potporu organizaciji ove tradicionalne priredbe.

Više od 270 posjetitelja svojim su prilozima, kao i prihodom od prodaje pića, namijenili dati pomoć za liječenja djevojke Valentine Bunjevac iz Tornja, koja je nastradala u prometnoj nesreći, a slijedi joj operacija za koju njena obitelj nema dovoljno sredstava. Tako su Veličani, kao i njihovi brojni gosti, po tko zna koji puta pokazali veliko srce i solidarnost sa onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: