Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Humanitarni prodajni sajam u dvorištu Osnovne Škole Antuna Kanižlića: "Gladnoj djeci za školski obrok" /FOTOGALERIJA/

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U dvorištu Osnovne Škole Antuna Kanižlića održan je jedanaesti humanitarni prodajni sajam u sklopu projekta "Gladnoj djeci za školski obrok" koji ova škola ostvaruje uz pomoć učenika, nastavnika i građana Požeštine te u suradnji s međunarodnim projektom Marijini obroci Hrvatska.

-Sve što imamo u školskom dvorištu na sajmu su darovane stvari koje su Požežani, učenici i nastavnici donijeli u zamjenu za donaciju. Mnogo je truda i radosti uloženo u ovaj Projekt. Sretni smo što su u našem gradu prepoznaje vrijednost ovoga projekta koji je dio jednostavnog i djelotvornog rješenja za glad u svijetu - ističu organizatori.

Podsjetimo da je za jedno dijete potrebno 11 centi na dan kako bi pohađalo školu i dobilo topli obrok, što za njih znači sigurnu budućnost.

Organizatori se zahvaljuju svima koji su na bilo koji način podržali ovaj projekt prehrane djece u najsiromašnijim dijelovima svijeta. Prihodi od prodaje u cijelosti će biti uplaćeni na račun Marijinih obroka, Hrvatska.

Na Sajmu su bile i časne sestre, gošće iz Benina, a prigodnim riječima na humanim aktivnostima koje imaju višestruko pedagoško i civilizacijsko značenje mladim humanitarcima i njihovim učiteljima čestitao je zamjenik požeško-slavonske županice Ferdinand Troha.

Tekst: I.A./S.P.

Foto: Ante Krstanović

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo