Humanitarni odbojkaški turnir za liječenje Ana Marije Bešlić

Autor: Požega Portal

Odbojkašice veterankePOŽEGA – Po prvi puta održat će se humanitarni turnir Ženske odbojkaške veteranske lige Požega s kojega će sav prikupljeni novac biti darovan obitelji Bešlić za liječenje njihove teško oboljele trogodišnje djevojčice Ane Marije koja se sprema na liječenje u inozemstvo. Na turniru će, kako najavljuje inicijativni odbor sudjelovati 12 ženskih veteranskih odbojkaških ekipa.

Turnir će se održati ove nedjelje u sportskoj dvorani Grabrik s početkom od 13 sati.

Svaka će ekipa sukladno svojim mogućnostima dati novac za liječenje teško oboljele djevojčice. Kako je turnir humanitaranog karaktera, ekipe su za njegovo održavanje dobile besplatno dvoranu Grabrik, a i odbojkaški su se suci također odrekli svoje naknade. Na ulazu u dvoranu biti će kutija za dobrovoljno darivanje kod koje će biti volonteri udruge Pčelica. Za sve sudionice natjecanje bit će osigurana priznanja i medalje koje će im na kraju turnira uručiti predstavnici udruge roditelja djece oboljele i liječene od malignih bolesti “Pčelica”.

Ova udruga danas okuplja 40-ak roditelja i gotovo isto toliko djece. Zahvaljujući radu ove udruge petoro djece koristi asistenta u nastavi kako bi djeca, koja zbog teške bolesti izostaju s nastave, lakše savladala školsko gradivo.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: