Humanitarni koncert za bolesnu djevojčicu Rinu Beble, petak, 21. travnja od 20 sati na Trgu sv. Trojstva u Požegi

Autor: DK

POŽEGA – U tjednu iza Uskrsa Požeško-slavonska županija obilježit će svoj Dan županije, Svečanom sjednicom Županijske skupštine na kojoj će dodijeliti nagrade najzaslužnijim građanima i tvrtkama, Mozaikom smotrom kulturnih udruga s područja županije, Sajmom OPG-ova i proizvođača hrane, te velikim Humanitarnim koncertom s brojnim izvođačima.

Humanitarni koncert za bolesnu djevojčicu Rinu Beble održat će se u petak, 21. travnja od 20 sati na Trgu sv. Trojstva u Požegi. Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević je pozvao sve građane, tvrtke, ustanove da podrže ovaj humanitarni koncert kupnjom ulaznice od samo 10 kuna, te na taj način pomognu u liječenju bolesne djevojčice.

– Djevojčica se bori s teškom bolešću i mi kao i svi stanovnici Požeško-slavonske županije uključit ćemo se da bi pomogli njoj i njenim roditeljima da u ovim teškim trenutcima dođe do zdravlja. Koncert je važan jer će na njemu sudjelovati brojne požeške glazbene grupe i pojedinci koji su povezani s Požegom, od TS Zlatna dolina, TS Posegana, Libreto Band, Anđeli, a i doajen požeške i slavonske glazbe, Boris Ćiro Gašparac Požeški, koji je ove godine i dobitnik županijske nagrade za životno djelo. Svi izvođači nastupaju bez honorara, zahvaljujem i braći Pok za organizaciju razglasa, gradu Požegi za trg bez naknade. Da bi prikupili što više sredstava pozivamo sve ljude, institucije i ustanove, privatne tvrtke i javna poduzeća da kupe veći broj ulaznica, poklone svojim djelatnicima, prijateljima, gostima te tako podrže ovaj humanitarni koncert – pozvao je župan Tomašević.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: