Humanitarni koncert za bolesnu djevojčicu Rinu Beble, petak, 21. travnja od 20 sati na Trgu sv. Trojstva u Požegi

Autor: D.K.

POŽEGA – U tjednu iza Uskrsa Požeško-slavonska županija obilježit će svoj Dan županije, Svečanom sjednicom Županijske skupštine na kojoj će dodijeliti nagrade najzaslužnijim građanima i tvrtkama, Mozaikom smotrom kulturnih udruga s područja županije, Sajmom OPG-ova i proizvođača hrane, te velikim Humanitarnim koncertom s brojnim izvođačima.

Humanitarni koncert za bolesnu djevojčicu Rinu Beble održat će se u petak, 21. travnja od 20 sati na Trgu sv. Trojstva u Požegi. Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević je pozvao sve građane, tvrtke, ustanove da podrže ovaj humanitarni koncert kupnjom ulaznice od samo 10 kuna, te na taj način pomognu u liječenju bolesne djevojčice.

– Djevojčica se bori s teškom bolešću i mi kao i svi stanovnici Požeško-slavonske županije uključit ćemo se da bi pomogli njoj i njenim roditeljima da u ovim teškim trenutcima dođe do zdravlja. Koncert je važan jer će na njemu sudjelovati brojne požeške glazbene grupe i pojedinci koji su povezani s Požegom, od TS Zlatna dolina, TS Posegana, Libreto Band, Anđeli, a i doajen požeške i slavonske glazbe, Boris Ćiro Gašparac Požeški, koji je ove godine i dobitnik županijske nagrade za životno djelo. Svi izvođači nastupaju bez honorara, zahvaljujem i braći Pok za organizaciju razglasa, gradu Požegi za trg bez naknade. Da bi prikupili što više sredstava pozivamo sve ljude, institucije i ustanove, privatne tvrtke i javna poduzeća da kupe veći broj ulaznica, poklone svojim djelatnicima, prijateljima, gostima te tako podrže ovaj humanitarni koncert – pozvao je župan Tomašević.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot