Hrvatski ratni vojni invalidi Požeško-slavonske županije uz 25 godina rada udruge dodijelili zahvalnice i plakete institucijama i pojedincima /FOTGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Zajednica udruga hrvatskih vojnih invalida domovinskog rata(HVIDR) Požeško-slavonske županije svečanom je sjednicom obilježila 25 godina  osnivanja i aktivnog djelovanja.

Tom prilikom zamjenik predsjednika te udruge Željko Vukić podsjetio je na osnivanje udruge koja je kroz to razdoblje imala šest predsjednika, a inicijativni odbor za osnivanje formiran je 28. siječnja 1994. godine.

-Kroz ove godine imali smo dosta dobar rad, a potporu su nam stalno davali vojarna Požega, policija, Požeško-slavonska županija, gradovi i općine, te sponzori – kazao je o radu zajednice predsjednik Stipan Grgić.

Jubilej je čestitao Štefan Paun, izaslanik središnjice te udruge na razni države.

-Županija, gradovi  i općine i nadalje će davati potporu vašim aktivnostima, a vašim članovima smo svakodnevno na raspolaganju za njihove potrebe jer ste vi mnogo dali za domovinu, a dobro ste organizirani – istakao je čestitajući obljetnicu požeško-slavonski župan Alojz Tomašević kojemu je HVIDR-a osobno, kao i županiji dodijelila plaketu za suradnju. Dodao je da slijedi valorizacija uloge Zapadne Slavonije u domovinskom ratu.

Uz to plakete i zahvalnice dobili su gradovi i općine, Vojarna 123. brigade, Policijska uprava požeško-slavonska, te zaslužni pojedinci iz HVIDR-e i institucija, kao i niz sponzora za dugogodišnju aktivnost, potporu  i suradnju.

Foto: D. Mirković [FAG id=272384]

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88