Hrvatski autoklub potvrdio pisanje pozega.eu portala – Autoklub Požega nije udružen sa njima, pa članstvu ne može davati pomoć

Autor: Jelenko Topić

Hrvatski autoklub(HAK) iz Zagreba, koji na državnoj razini okuplja više od 60 klubova širom zemlje, te posredstvom njihovih službi i servisa daje pomoć vozačima na cesti ovih dana je članovima na području Požeštine uputio dopis kojim ga obavještava o produljenju članstva za sljedeću godinu.

Na tim dopisima je stoji znakovito i istaknuto pojačanim slovima da Autoklub Požega više nije udružen u sastav Hrvatskog autokluba. Oni su potvrdili pisanje portala pozega.eu o isključenju Požežana. To sada znači da članovi Hrvatskog autokluba u ovom kraju, a njih je više od 500, ne mogu više koristiti usluge servisa za svoja vozila i u slučaju potrebe službe Pomoć na cesti putem pozivnog telefona broj 1987.

Kako je poznato vlasnici vozila plaćanjem godišnje članarine Hrvatskom autoklubu stječu posebna prava obavljanja nekih poslova na svojim limenim ljubimcima kao što je na primjer jednom godišnje besplatna izmjena guma, a u slučaju kvara svog vozila imaju i mogućnost njegovog dovoženja tj. korištenja šlep službe.

Zaista šteta jer je poznato da su donedavno vozači to mogli obavljati u Požegi, gdje postoji potrebna oprema, a ranije je autoklub Požega kupio vozilo za ovakve intervencije i prevoženje vozila u kvaru.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88