„Hrvatske šume“ donirale sadnice javora Udruzi “Put” kojima će se urediti Ruševo

Autor: D.K.

RUŠEVO – Udruga „Put istina i život“ iz ovog sela čaglinskog kraja i dalje aktivno radi na uređenju svoje životne sredine.

Razumijevanjem „Hrvatskih šuma“  iz Zagreba i njihovog upravitelja Krunoslava Jakupčića dobili su sadnice za drvored u Ruševu i to 20 komada javora visine oko 3 metra visine.

Članovi Udruge to će dobrovoljnim radom posaditi kroz selo uz pomoć Šumarije Čaglin, a donacija će biti dopremljena iz rasadnika Hajderovac.

Uz to nastavlja se akcija prikupljanja donacija za dovršetak radova na uređenju zgrade nekadašnje općine Ruševo, koja će se koristiti za aktivnosti Udruge i druge potrebe žitelja toga kraja. Članovi udruge tu dobrovoljno rade, ali nemaju novaca da se to sve uredi  uključujući i prostor predviđen za otvaranje zavičajne galerije-muzeja.

-Tim aktivnostima Ruševo ce postati ljepše, kako bi mogli da pozivamo goste i ljubitelje prirode da nas posjete, kao i imanje Eko-Emić, Sovsko jezero i druge lokacije po Dilj gori gdje mogu uživati u čistoj prirodi  – ističe Kruno Kaić, savjetnik Udruge „Put“.

Ujedno umoljavaju donatore i sve ljude dobre volje da ih podrže i daju donacije kako bi se nešto dobro napravilo  i tako stvorili uvjeti za bolje sutra i ostanak ljudi u Slavoniji.

 

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88