Hrvatska stranka umirovljenika Kutjeva ima listu za Gradsko vijeće popunjenu stručnim i iskusnim ljudima, a zalažu se za bolji status umirovljenih

Autor: Jelenko Topić

Gradska organizacija Hrvatske stranke umirovljenika Kutjevo na ovogodišnje lokalne izbore izlazi samo sa listom za Gradsko vijeće tog grada.

Na listi se nalazi šest žena i sedam muškaraca, a lista pokriva područje grada Kutjeva i pripadajućih naselja kako bi svi bili ravnomjerno zastupljeni u vijeću.

-Smatramo da smo našim biračima i simpatizerima ponudili kvalitetne kandidate počevši od umirovljenika,  obrtnika i poljoprivrednika pa do inženjera i liječnika, a cilj nam je ući barem sa jednim  vijećničkim mjestom u buduće gradsko vijeće. Osnovni cilj bit će nam nastojanje za što bolji materijalni status umirovljenika kako putem državnih institucija tako i kroz lokalnu vlast, a uključiti ćemo se i u ostale  programe koji se tiču kako gospodarskog tako i društvenog razvoja naše sredine – istakao je predsjednik Gradske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika Kutjevo Ante Pavković, te dodao da već imaju nekoliko prijedloga i planova koje će pokrenuti u budućem Gradskom vijeću, te u partnerskom odnosu s ostalima nastojati ih ostvariti.

-Pozivamo sve naše članove, umirovljenike i ostale da nam daju povjerenje, a naše životno i profesionalno iskustvo daju garanciju da ćemo u budućem gradskom vijeću biti vrlo aktivni – naglasio je na kraju predsjednik Gradske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika Kutjeva Ante Pavković.  

Komentiraj:

blank