KRAJEM LIPNJA PUTOVANJE U HERCEGOVINU: Hodočašće u Međugorje od 24. do 26. lipnja

Autor: Požega Portal

POŽEGA – Međugorje je jedno od najpoznatijih rimokatoličkih svetišta na svijetu. Postalo je poznato ukazanjem Djevice Marije koja se počela javljati 1981. godine. Ovo hercegovačko mjesto godišnje posjeti oko milijun katolika iz cijelog svijeta. Posjetite Međugorje i pronađite mir u vjeri!

Prvog dana u petak  24. Lipnja je polazak grupe u 22 sata sa željezničkog kolodvora iz Požege. Ugodna noćna vožnja Hrvatskom i Bosnom do Međugorja.

U  subotu, 25 lipnja je dolazak u Međugorje u ranim jutarnjim satima. Po dolasku grupe odlazak put Križevca. U poslijepodnevnim satima smještaj grupe u pansion i vrijeme za kraći odmor. Organizirani odlazak na večernju misu u crkvu Sv. Jakova, te noćenje.

Trećeg dana u nedjelja 26. Lipnja u dogovoru s grupom u ranim jutarnjim satima odlazak na Podbrdo ili Brdo ukazanja. Po povratku slijedi doručak. Odjava iz pansiona, slobodno vrijeme za vlastite potrebe. Odlazak na Nedjeljnu svetu misu. Nakon mise polazak kući.

Cijena aranžmana je 250 kuna što obuhvaća: prijevoz turističkim autobusom,pratitelja tijekom putovanja, noćenje s doručkom, osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine, te troškove organizacije i realizacije putovanja.

Detaljne informacije: Turistička agencija Green Gate Travel, Poslovnica: Trg Sv. Trojstva 7/1 , 34000 Požega, tel./Fax: (+385) 34 233 319, gsm:(+385) 98 9709818 ili email: info@greengatetravel.com  

 

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: