HODOČAŠĆE U HERCEGOVINU SREDINOM OVOG MJESECA: Proslavite blagdan Velike Gospe u Međugorju

Autor: DK

POŽEGA – Međugorje je jedno od najpoznatijih rimokatoličkih svetišta na svijetu. Postalo je poznato ukazanjem Djevice Marije koja se počela javljati 1981. godine. Ovo hercegovačko mjesto godišnje posjeti oko milijun katolika iz cijelog svijeta. Posjetite Međugorje i pronađite mir u vjeri!

Prvog dana u subotu 13. kolovoza  je polazak grupe u 21 sat sa željezničkog kolodvora iz Požege. Ugodna noćna vožnja Hrvatskom preko Pleternice i Slavonskog Broda, te Bosnom do Međugorja.

U  nedjelju 14. kolovoza je dolazak u Međugorje u ranim jutarnjim satima. Po dolasku grupe odlazak put Križevca. U poslijepodnevnim satima smještaj grupe u pansion i vrijeme za kraći odmor. Organizirani odlazak na večernju misu u crkvu Sv. Jakova, te noćenje.

Trećeg dana u ponedjeljak na blagdan velike Gospe 15. kolovoza u dogovoru s grupom u ranim jutarnjim satima odlazak na Podbrdo ili Brdo ukazanja. Po povratku slijedi doručak. Odjava iz pansiona, slobodno vrijeme za vlastite potrebe. Odlazak na svetu misu. Nakon mise polazak kući.

Cijena aranžmana je 265 kuna što obuhvaća: prijevoz turističkim autobusom,pratitelja tijekom putovanja, noćenje s doručkom, osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine, te troškove organizacije i realizacije putovanja.

Detaljne informacije: Turistička agencija Green Gate Travel, Poslovnica: Trg Sv. Trojstva 7/1 , 34000 Požega, tel./Fax: (+385) 34 233 319, gsm:(+385) 98 9709818 ili email: info@greengatetravel.com/inbox.  

 /Foto: Ilustracija/

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: