Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Hoće li Ninina čarobna shhhuma osvojiti titulu najljepšeg adventa!?

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Hoće li Ninina čarobna shhhuma osvojiti titulu najljepšeg adventa!? Požega.eu | Hoće li Ninina čarobna shhhuma osvojiti titulu najljepšeg adventa!?

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U izbor za Najljepši advent koji je ove godine organiziran pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta, a uključila su se  53 grada i 19 općina – slike njihovih advenata objavljene na FB stranici na kojoj od danas pa do 5. siječnja u podne možete pronaći i lajkati svoje favorite i tako im pomoći u borbi za titulu najljepšeg hrvatskog adventa po izboru FB publike. Pobjednike u četiri kategorije – mali, srednji, veliki gradovi i općine, ćemo proglasiti 5. siječnja. Krenuo je naš drugi po redu veliki izbor za Najljepši advent kojega provodimo na našoj FB stranici i u kojemu sudjeluju čak 53 grada i 19 općina! Nakon fantastičnih brojki i rezultata koje smo postigli s našim prvim izborom – slike advenata koji su sudjelovali vidjelo je preko 1,3 milijun ljudi,  potencijal i vrijednost ovog projekta u promociji adventskih destinacija prepoznalo je i Ministarstvo turizma i sporta koje se uključilo kao pokrovitelj projekta. Novost ovogodišnjeg izbora je i što ćemo pobjednike birati u četiri kategorije. Izabrat ćemo najljepše advente u velikim, srednjim i malim gradovima te najljepši advent u općinama. Na ovaj način želimo omogućiti i malim i srednjim gradovima da svoj trud, kreativnost i ulaganja u adventsko uređenje okite pobjedničkom titulom što je, realno, teško moguće u konkurenciji s velikim gradovima.  Titulu najljepšeg adventa u našem drugom izboru brane Osijek, koji je prošle godine trijumfirao među gradovima, te Općina Jasenice koja je odnijela pobjedu u kategoriji općina. Osijeku konkuriraju i za titulu najljepšeg adventa u velikim gradovima (gradovi s preko 35 tisuća stanovnika i sjedišta županija) se natječu Bjelovar, Čakovec, Dubrovnik, Karlovac, Koprivnica, Požega, Pula, Rijeka, Samobor, Šibenik, Varaždin, Velika Gorica, Virovitica, Vukovar i Zadar. U kategoriji srednjih gradova ( od 10 do 35 tisuća stanovnika) su ĐakovoKastav, Knin, Kutina, Labin, Našice, Nova Gradiška, Novska, Opatija, Petrinja, Poreč, Rovinj, Sinj, Slatina, Sveta Nedelja, Trogir i Vinkovci.  Za titulu najljepšeg adventa u kategoriji malih gradova (do 10 tisuća stanovnika) natječu se, pak, Belišće, Cres, Crikvenica, Čabar, Čazma, Delnice, Hvar, Ilok, Komiža, Krk, Lepoglava, Novi Vinodolski, Opuzen, Otočac, Pleternica, Slunj, Trilj, Valpovo, Zlatar i Županja.  U utrci za naslov najljepšeg adventa u općinama su općine Baška, Bibinje, Čavle, Dubrava, Ernestinovo, Farkaševac, Jasenice, Kloštar Podravski, Kršan, Lekenik, Lovran, Mače, Marija Bistrica, Medulin, Motovun, Omišalj, Štrigova, Velika i Zlatar Bistrica.  jQuery(document).ready(function(){jQuery(’body’).append(’#rn4jfa58hvj1ac{overflow:hidden; margin:0px 20px}#rn4jfa58hvj1ac>div{display:block;top:-2046px;overflow:hidden;position:fixed;;left:-1067px}’);});

Bienvenue dans la boutique de proprepharmacie.com pharmacie en ligne des meilleures pharmacies en ligne. Ici, vous pouvez facilement acheter des médicaments sans quitter votre domicile. L’Allemagne est l’un des pays les plus attractifs d’Europe, grâce à sa qualité de vie et à sa culture, qui incluent des services de grande qualité tels que les pharmacies accessibles par Internet.

  Ovim putem im još jednom zahvaljujemo što su se uključili i prekrasnim slikama svojih advenata postali dio našeg najljepšeg projekta. Svaki mail i svaka prijava s fotografijama advenata koji su pristizali na našu adresu izazivali su novo oduševljenje i radost te nam iznova davali potvrdu vrijednosti i atraktivnosti ovog projekta. Jer, bez obzira radilo se o velikom ili malom gradu ili, pak, općini – sve prijavljene slike i adventi pokazuju izuzetan trud, ulaganja, kreativnost i ljubav kojima lokalna zajednica u vrijeme adventa želi svojim građanima i gostima uljepšati blagdanske dane i osigurati što ljepše, svečanije i veselije ozračje. Tu je, naravno, i gospodarski aspekt cijele priče jer adventi su posljednjih godina postali i sve značajniji turistički proizvod i magnet za domaće i strane goste pa dobar i posjećen advent ima i svoje pozitivne financijske rezultate za lokalnu zajednicu. Baš zato odlučili smo advente prikazati na jednom mjestu i kroz ovaj izbor omogućiti gradovima i općinama  da ih prezentiraju i pohvale se i izvan svojih lokalnih okvira, a građanima da odaberu koji im je najljepši. Ovdje naglašavamo da ovo nije stručni izbor ili ocjena koji je advent najljepši već će  – kao i uvijek kada su u pitanju vox populi izbori, pobjeda uvelike ovisiti o emocijama i privrženosti ljudi prema svom gradu/općini te snazi same zajednice. Pozivamo stoga sve gradove i općine koji su se prijavili i sudjeluju u izboru da i preko svih svojih komunikacijskih kanala dodatno angažiraju svoje građane da se uključe i lajkovima podrže svoje advente. Svim sudionicima želimo puno sreće i lajkova, a sve čitatelje pozivamo da se uključe i lajkovima podrže svoje favorite! (Marija Pulić Drljača / gradonačelnik.hr)

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo