Hoće li gradovi Kutjevo, Požega i Pleternica pomoći ugostiteljskom sektoru uz još neka od sufinanciranja poput kupnji grijalica za terase???

Autor: D.K.

Neki gradovi u okruženju uz niz osmišljenih mjera za pomoć gospodarstvu koje je u krizi, posebno sektoru ugostiteljstva već su donijeli odluke o pomoći u još nekim od vidova kako bi ublažili u kolikoj tolikoj mjeri teške posljedice u njihovom poslovanju.

O tome da gradovi u Požeštini, Kutjevo, Pleternica i Požega, pa i općine, nemamo informaciju da su donijeli neku od sličnih odluka poput grada Bjelovara za sufinanciranje grijalica za ugostiteljske terase.

Uz druge poslovne subjekte i ugostiteljski je podnio teške posljedice, a postepene mjere koje se ublažavaju vezane za njihovo poslovanje kap su u moru gledajući na njihove izdatke i troškove.

Trebaju li čelni ljudi jedinica lokalnih samouprava, gradonačelnici i načelnici općina, imati osjećaja i u svojim ovlastima, koliko im to dozvoljavaju proračunske mogućnosti, pomoći ugostiteljskom sektoru kako bi njihovi sugrađani nakon dužega lockdowna osjetili dašak ugođaja u društvu s prijateljima uz čaj, kavu i druge napitke na otvorenom, unatoč nižim temperaturama.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek