Sretan završetak: Petar (21) se vratio kući

petar

Nestali Petar Vukašinović (Foto: Facebook)

VELIKA – Sretan ishod današnje potrage. Petar Vukašinović vratio se kući. Doznajemo da se sam pojavio u obiteljskom domu oko 21 sat.

Podsjetimo, članovi požeške stanice Hrvatske gorske službe spašavanja oko 16 sati su krenuli u potražnu akciju za nestalom osobom. U Centru 112 potvrdili su nam da je riječ o mlađoj muškoj osobi.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o 21-godišnjem Petru Vukašinoviću iz Velike. Otišao je sinoć oko 19 sati od kuće u nepoznatom pravcu i od tada nitko ništa ne zna o njemu. Pretražuje se za početak naseljeni dio područja budući da su se pojavile informacije kako je viđen tijekom prijepodneva.

Na intervenciju su upućena četiri člana HGSS-a s potražnim psom, a doznajemo da je u potragu uključena i policija. Naime, iz policije nam je kratko potvrđeno da se traga za 21-godišnjakom iz Velike te da će više detalja o cijelom slučaju biti poznato sutra.

Trenutačno se pretražuje predio oko kamenoloma.

U obiteljskoj kući vlada zabrinutost. Na telefon nam se javila majka Ružica koja sa zebnjom iščekuje bilo kakvu informaciju o svome sinu.
– Doslovno je pobjegao iz kuće. Imao je na sebi samo donji dio zelene trenirke. Priznao nam je da ima problema i rekao da se želi od svega očistiti. Bojimo se jer je, kako su nam rekli, bacio mobitel i nikakvih prijatelja nema. Jako smo zabrinuti, nadamo se da će sve dobro završiti – rekla nam je putem telefona majka Ružica. Zabrinuta je za svoga sina koji je, dodaje, otišao vidno uzrujan, ali vjeruje da će se vratiti kući živ jer ovo je prvi puta da je napravio tako što.

 

 

gss-auto-2 img_0717

img_0724 img_0718

0 Comment