„Helda“(Buk), „Zbrda zdola“(Batrina) i „Mansarda gradnja“(Drenovac) pobjednici turnira u Zagrađu – najbolji igrač Matej Blašković, te vratar Alen Leist /FOTO/

Autor: DK

Nogometni kluba „Graničar“ iz Zagrađa  organizirao je tradicionalni malonogometni noćni turnir na betonu na igralištu iza škole. I ove godine na turnir se je prijavio veliki broj ekipa iz cijele Požeštine, te susjednih županija njih ukupno 24.

Taj sportski događaj je privukao majstore ovog sporta koji su pokazali sve vještine igranja malog nogometa, te odličnu igru, a u velikom broju utakmica pobjednika je odlučilo izvođenje penala. Sva natjecanja je pratilo više stotina nogometnih prijatelja i gostiju iz brojnih krajeva Hrvatske.

Turnir je prigodnim riječima otvorila gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić uz prisustvo predsjednika Mjesnog odbora Zagrađe Mije Topčića, a pohvalila je rad i aktivnosti kluba te najavila pomoć klubu oko postavljanja rasvjete na igralištu.

Pobjednici turnira su igrači MNK „Helda“ iz Buka primivši nagradu- 2000 kuna, druga je ekipa „Zbrda zdola“ iz Batrine (nagrada 1000 kuna), treće mjesto je osvojila ekipa „Mansarda Gradnja“ iz Drenovca (nagrada 500 kuna), četvrta je momčad Caffe bar „Oaza“ iz Pleternice koji su dobili poklon bon organizatora.

Najbolji golman turnira je bio Alen Leist, a igrač Matej Blašković. Posjetitelji turnira mogli su uživati u bogatoj ponudi jela i pića.

NK „Graničar“ se zahvalio svima koji su pomogli u organizaciji turnira, te igračima i posjetitelja. U idućoj godini planiraju turnir podići na još višu razinu.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: