HDZ stoji iza izvršne vlasti u gradu Požegi i cijeloj županiji

Autor: Ana Vuković

SONY DSCPOŽEGA – Gradski odbor HDZ-a Požege ima 22 člana, gradska organizacija djeluje kroz 22 temeljna ogranka sa više od 2750 članova, a organizacija mladeži HDZ-a broji više od 650 članova mlađih od 33 godine. Tu je i Gradska organizacija Zajednica žena Katarina Zrinski sa 21 članicom.

– Kroz Katarinu Zrinski očituje se jedna jakost humanitarne organizacije kao velika pomoć gradskom odboru kada su u pitanju djelovanja ne samo u smislu izbora nego u smislu svih akcija koje poduzima Gradski odbor HDZ-a na području Požeško-slavonske županije – rekao je na konferenciji za novinare predsjednik GO HDZ-a Ante Šolić.

– Gradska organizacija HDZ-a stoji iza svoje izvršne vlasti u gradu Požegi i Požeško-slavonskoj županiji i ta suradnja je na zavidnoj razini. Ta dobra organizacija daje rezultate na svim izborima posljednjih nekoliko godina, u zadnjih godinu dvije dana imamo apsolutnu vlast na području Požeško-slavonske županije. Bez dobre organizacije, sukoordinacije i djelovanja Hrvatske demokratske zajednice koja ima jedinstvo, obitelj, vjeru u Boga i svoju domovinu donose rezultate rada i nagrađena je od našega pučanstva na području Požege i  županije – istaknuo nadalje Ante Šolić.

Za slijedeći tjedan najavio je temu tiskovne konferencije „ Pauk i Paukova mreža na području Požege“.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: