Halid Bešlić oduševio tisuće požeških ljubitelja svojih pjesama (foto galerija)

POŽEGA – Više od šest tisuća posjetitelja pratilo je veliki rođendanski koncert Radija Vallis aurea na središnjem Trgu sv. Trojstva u Požegi, a uz njegove obožavatelje iz ovog kraja bilo je i mnogo onih iz drugih slavonskih gradova i mjesta kao napr. Virovitice, Slavonskog Broda, Našica, Nove Gradiške, Đakova i drugih.

Halid Bešlić

-U Slavoniju uvijek volim doći, moje pjesme kao što su Lavanda, Čardak i još neke mirišu na slavonski melos, dobro su prihvaćene, a slično je i sa ranijim hitovima među kojima su Zlatne strune, Prvi poljubac, Malo je malo dana i druge- kazao nam je prije koncerta dobro raspoloženi Bešlić koji je ovdje došao prvi puta  nakon početka osamdesetih godina.

Izvodeći svoje brojne popularne pjesme uz pratnju izvrsnog peteročlanog pratećeg sastava „Autostop“ , te dva ženska prateća glasa, on je oduševio poklonike ove vrste glazube koji su s njim pjevali hitove potvrđujući da su organizatori postigli pun pogodak kada su se odlučili za njegov nastup u ovoj prigodi. Uz to organizacija koncerta je bila praktički savršena počevši od redarske službe i napate ulaznica, pa do zaštitara, policije, logističke potpore restorana Schoon blick iz Vetova, razglasa Cobratona  Brace Radovića iz Zagreba i drugih.

Gotovo dvosatnom koncertu Halida Bešlića prethodio je  uvodni nastup vrsnog tamburaškog sastava Garavi iz vinkovačkog kraja, poznatog kao banda koji prati Ceciliju, ali i sa svirki u programu TV Supertona Poljoprivredne TV, kao i suradnje sa kutjevačkim Garavušama.

Potporu koncertu dali su brojni sponzori među kojima je najveći Autocentar Radić, a uz popularnu cijenu ulaznice od 25 kuna nakon pokrića troškova dio prihoda organizator će donirati za kupovinu potrebne opreme Dječjem odjelu Opće županijske bolnice Požega.

Ovaj glazbeni događaj može bez sumnje biti ogledni za druga slična događanja u Požegi kako po razini organizacije, tako i po odabiru izvođača jer je pokazao da dovođenje zvijezde koja ne blijedi izaziva uvijek veliko zanimanje posjetitelja koji su bili oduševljeni pjesmom i svirkom koju je donijela ova skupina od desetak Sarajlija!

no images were found

0 Comment

Send a Comment