Graničar iz Zagrađa počeo pripreme sa tri pojačanja – očekuju plasman u gornjem dijelu ljestvice //FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Vjerojatno prvi među županijskim prvoligašima pripreme za start u proljetnom dijelu prvenstva započeli su nogometaši Graničara iz Zagrađa. Tu ih je bilo oko 25, a prvi trening vodili su treneri seniora i juniora Hrvoje Ančurovski i Mateo Bošnjak.

-Na vama je da na sportskom dijelu odradite svoje, a uprava će stvarajući dobre uvjete rada sve učiniti da ostvarite dobar rezultat – kazao je pozdravljajući okupljene igrače, trenere i članove uprave predsjednik Graničara Franjo Štimac. Potpredsjednik Bruno Horvat govorio je o ukupnom djelovanju kluba u tom mjestu ističući društveni život, humanitarne aktivnosti, te zajedništvo koje ih krasi.

-Uprava je pokrenula obnovu društvene zgrade, uređenje terena i ograda, a slijedi u suradnji s gradom Pleternicom postavljanje rasvjete na glavnom terenu, te uređenje kata društvenog objekta – naglasio je Horvat.

Trener prve momčadi Hrvoje Ančurovski izrazio je nadu da će momčad zauzeti gornji dio ljestvice, a pojačani su dolaskom Marina Markote, Marka Aračića i Vinka Ančurovskog. Do početka prvenstva odradit će 25 treninga po 90 minuta, a dogovoreno je nekoliko pripremnih utakmica sa  obližnjim županijskim ligašima.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88