Gradonačelnik Puljašić s policijom u akciji na savjesne vozače /FOTO/

Autor: D.K.

POŽEGA – Danas je provedena nesvakidašnja akcija policije u kojoj je uz policijske službenike sudjelovao i gradonačelnik Požege Darko Puljašić, kao javna osoba.

To je aktivnost  policijskih službenika u sklopu akcije Mir i dobro koja se provodi na razini cijele Hrvatske a u svrhu sigurnosti svih građana.

Zvonimir Lukačević voditelj Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa PU Požeško-slavonske

-U sklopu akcije Mir i dobro policija skrbi o sigurnosti svih građana vezano za božićne i novogodišnje blagdane. To je jedna od opće sigurnosti i sigurnosti u cestovnom prometu. Samim time prometna policija u cijeloj Hrvatskoj provodi preventivno represivne aktivnosti na povećanju sigurnosti svih sudionika u prometu i smanjenja stradavanja upravo u ovom vremenu božićnih i novogodišnjih blagdana. Današnja se akcija sastoji u tome da vozači u nadzoru prometa sankcionirati koji počine prekršaj i to onaj nepropisne brzine, vozača pod utjecajem alkohola, nekorištenja sigurnosnog pojasa i mobitela u vožnji. Oni vozači koji se pridržavaju svih propisa bit će prigodno nagrađeni. U ovu akciju pozvane su i javne osobe, a danas je s nama ovdje gradonačelnik Požege Darko Puljašić – rekao je Zvonimir Lukačević voditelj Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa PU Požeško-slavonske.

Uz djelatnike policije koji su provodili akciju uz predstavnike medija bio je i načelnik Policijske uprave požeško-slavonske Željko Grgić te voditeljica Službe policije Ivana Radić.

U velikoj većini pri nadzoru prometa utvrđeno je da su vozači savjesni i da se pridržavaju prometnih propisa pridržavajući se propisane brzine kretanja, korištenja pojasa i dr.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek