Gradonačelnik Budimir svoja obećanja ispunjava: Izgradnja nogostupa od Ovčara prema Vetovu bit će gotova za 20-ak dana /FOTO/

Autor: DK

Mnogi su o tome pričali ali obećanja nisu ispunili. U predizbornom vremenu, posebice za lokalne izbore, na sva zvona se obećavalo i tamošnje mještane uvjeravalo kako će se izgraditi prijeko potreban nogostup od Ovčara do Vetova. Prolazili su dani i godine, a od realizacije ništa sve do ovih dana. Dugo očekivana investicija na radost tamošnjih mještana ugledala je svjetlo dana koja bi u narednih 20-ak dana trebala biti i dovršena.

Uz Županijsku cestu Ovčare – Vetovo mogu se vidjeti radni strojevi i radnici kako pripremaju teren za postavljanje ivičnjaka i asfaltiranje nogostupa čemu se najviše raduju roditelji djece. Školarci iz Ovčara koji idu u vetovačku školu kretali su se i pješačili po veoma frekventnoj prometnici što je za njih bila i velika opasnost. U buduće će školarci ali i drugi mještani koračati po dugo očekivanom asfaltiranom nogostupu.

blankKutjevačkom gradonačelniku Josipu Budimiru trebalo je vremena da izlobira i osigura izgradnju nogostupa koji će kako je naglasio doprinijeti većoj sigurnosti mještana, prvenstveno djece.

Uz dječje igralište koje je izgrađeno u Ovčarama, za što je sredstva iz proračuna izdvoji grad Kutjevo i izgradnja nogostupa će u svakom slučaju doprinijeti ostanku mladih obitelji s djecom u tom mjestu.

blank

Ivan Metić, predsjednik Mjesnog odbora Ovčare

-Izgradnja nogostupa nam je bila prijeko potrebna zbog naše djece koja idu u školu. Za djecu je velika opasnost kretati se i ići glavnom cestom. Kod svih načelnika i gradonačelnika je bilo uvijek u prvom planu da će se izgraditi taj nogostup, a to su bila samo obećanja. Svi su to obećavali kad su izbori i onda kad prođu nikom ništa. Eto kao što i vidite do izgradnje je došlo ali zahvaljujući sadašnjem našem gradonačelniku Josipu Budimiru koji je svoje obećanje ispunio – rekao je Ivan Metić, predsjednik Mjesnog odbora Ovčare koji izražava veliko zadovoljstvo zbog izgradnje nogostupa.

Mještani Ovčara, posebice obitelji s djecom izražavaju zadovoljstvo i zbog izgradnje Dječjeg igrališta kojeg su također dugo čekali da dobiju.

-Sretni smo što smo dobili sprave za dječje igralište koje je također izgrađeno zahvaljujući gradu Kutjevu. Imamo u planu uz pomoć grada Kutjeva i obnoviti križ ovdje u našem mjestu. Uvjereni smo da ćemo dobiti uz nogostup i koji rasvjetni stup. Sve činimo kako bi nam bilo ljepše i ugodnije živjeti ovdje u Ovčarama u čemu nam je do sada pomagao gradonačelnik Budimir a obećanja su da će nam u našim aktivnostima i dalje pomagati u čega ne sumnjamo jer što nam je do sada obećao to je i ispunio – zaključio je Ivan Metić.

blank
Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića