Gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić potpisala deset ugovora o dodjeli financijskih sredstava za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji

Autor: DK

Grad Pleternica kroz različite potpore i sufinanciranja izdvaja znatna sredstva iz proračuna a sve u svrhu poboljšanja življenja i boljeg standarda života.

Jedna od takvih mjera okrunjena je u Gradskoj vijećnici grada Pleternice u kojoj je gradonačelnica Antonija Jozić potpisala ugovore o dodjeli financijskih sredstava za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji.

Hvalevrijedna je takva potpora kojom su odobrena sredstva za deset mladih obitelji u ukupnoj vrijednosti od 142 tisuće kuna.

-Pomažemo mladim obiteljima u kupnji ili izgradnji prve nekretnine odnosno zemljišta, a i adaptaciji nekretnine koja je u vlasništvu mladih obitelji. Financiramo pedeset posto od iznosa kojeg imaju mlade obitelji naksimalno 15 tisuća kuna. Drago mi je da ste prošli na natječaju i da ste svoju kuću ili stan pronašli na području našeg grada. Ovdje u našem gradu koji pruža lijepe mogućnosti života odlučili ste ostati živjeti i stvarati svoje obitelji.

Što se tiče poticajnih mjera u planu je bilo da će se dodijeliti 12 mjera, a dodijeljeno je deset, odnosno svima koji su se javili i ispunjavali uvjete iz natječaja.  

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: