Gradonačelnica Antonija Jozić, njen zamjenik Domagoj Katić, čelnici Županijske obrtničke komore i Udruženja obrtnika na druženju s građanima na Veliki petak /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Tradicija je nastavljena i ove godine u Pleternici. Gradonačelnica Antonija Jozić, njen zamjenik Domagoj Katić, čelnici Županijske obrtničke komore i Udruženja obrtnika proveli su ugodno druženju s građanima na Veliki petak uz prigodan posni domjenak.

-Tradicionalno svake godine Udruženje obrtnika i Obrtničke komore Požeško-slavonske županije pripremili su tradicionalna jela. Danas je post i nemrs. U skladu s našom kršćanskom tradicijom našim građanima nudimo posna jela perkelt od soma i fritaju od srijemuša. Tradicionalno što radimo već duži niz godine, i ne samo na Velik petak nego i na Badnjak susrećemo se s građanima u druženju i s onima koji su svoj život pronašli izvan Pleternice i Republike Hrvatske. Ovo je idealna prilika s njima se ovdje susresti i s njima popričati, a naravno i počastiti se te čestitati jedni drugima Sretan Uskrs – rekla je gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić.

Zajednica žena HDZ-a grada Pleternice uz prigodnu podjelu pisanica građanima je čestitala Uskrs.

Foto: D. Krstanović [FGAL id=255025]

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: