Gradiška: Summer LOVE festival / priroda / ljubav / muzika

Autor: severin

Četvrti po redu Summer LOVE festival za sve ljubitelji prirode i elektronske glazbe, bit održan 29. i 30. srpnja u Gradiški (BiH), na lokaciji Lubinski kej/Grbavci, gdje će za dva dana prodefilirati 17 izvođača na dva stagea.

Facebook cover

4

SLUŽBENI SLIJED DOGAĐAJNJA: http://slfgradiska.com/

Riječ je o festivalu elektonske glazbe i namijenjen je prvenstveno mladima željnim dobrog provoda na posebnom mjestu uz rijeku Lubinu, gdje mogu da se opuste, uživaju i provedu ugodne ljetnje dane. Summer LOVE festival je u Gradiški praktično postao ljetna tradicija pošto se održava već četvrtu godinu u nizu i pretendira da postane jedan od najvažnijih kulturnih događaja u gradu na Savi.

13

Međunarodnog je karaktera i baziran na elektronskoj glazbi različitih pravaca – Techno, Tech House, Deep, Drum and Bass, Hip Hop, Chill, Reggae, Progressive…

„Nadamo se da ćete nam se pridružiti ovo toplo ljeto 2016. godine i zajedno sa nama uživati u prirodnom i glazbenom bogatstvu“, naveli su između ostalog, organizatori festivala.

11

Hedlajneri ovogodišnjeg festivala su:

0

TKNO – je umjetnik, producent, DJ i vlasnik labela. Od 2002. ispoljava veliku ljubav prema elektronskoj muzici i ugleda se na velikane poput Chris Liebing, Adam Beyer, Jeff Mills, Len Faki. Ove godine TKNO je jedan od izabranih koji nastupaju na najvećem festivalu u regiji, Exit festivalu.

1

Fabian Jakopetz – DJ-a Fabiana Jakopetza vole nazivati “Techno Maestrom”, a jedan je od najaktivnijih zagrebačkih producenata i DJ-a. Glazbeno iskustvo, koje će se bazirati na povijesnom presjeku elektronske glazbe od njenih samih početaka i kultnih klupskih klasika koji su obilježili jednu eru i razvitak plesne scene, pa sve do današnjih epskih vožnji.

2

D.F.K. – Glazbeno putovanje je počeo sa 6 godina učeći svirati klavir. Nakon završene srednje glazbene škole u Bihaću, napušta klasično glazbeno usmjerenje i počinje učiti produkciju elektronske glazbe. D.F.K. iza sebe ima preko 100 izdanja, jedan autorski album “Boaz” na španjolskoj Fluor etiketi, i suradnju sa nekima od najvećih svjetskih imena. U siječnju 2013. godine D.F.K. radi remix za dansku producenticu sa prebivalištem u Londonu, Dainty Doll, za njen singl “House Religion”. Na tom izdanju D.F.K. je surađivao sa pionirom house muzike u Americi Eddiem Amadorom, koji je producirao za najveću pop divu svih vremena Madonnu.

3

Woodie – Dejan Ilić a.k.a. DJ Woodie je rođen 1981. godine u Banjaluci. 1997. godine je u svom rodnom gradu napravio prvi poslijeratni Hip-Hop party. Počevši kao M.C. njegova početna ljubav prema glazbi se razvijala kada je krajem 1997. godine počeo raditi kao radio DJ na radiju ”Balkan” gdje je i naučio većinu stvari o elektronskoj glazbi u tom periodu. Od 1997. do 2004. godine vodio je i uređivao hip-hop radio show “Yo! Balkan raps” i “House Vibes”. Njegov izbor je vrlo nepredvidiv, pa se često može čuti i izbor od hip-hopa do izlomljenih bitova. U svojoj više od 10-godišnjoj karijeri nastupao je sa imenima kao što su: Umek, Craig Walsh, Brenda Russel, Dave Manali, La Di Da, Adam Jay, Funk D’Void, Valentino Kanzyani, Oxia, Wehbba, Patrick Skoog, Paul Hazendonk, Virgin Helena, Marko Nastić, Petar Dundov, Marshall Jefferson…

Osim spomenutih nastupit će još i INIS, Denis Dražić, Omar Ramirez, Fat V, Danloop, Branco D, Zendra, Sega, Priki, Čikić B2B Stefan, Wade Newhouse, Vana Yo.

Aktivnosti:

6

Osim uživanja u glazbi, u fantastičnom prirodnom ambijentu kraj rijeke Lubine, posjetitelji mogu i da kampiraju ili uživaju u sportskim aktivnosti, među kojima se posebno izdvajaju brojne biciklistička rute kao i izletište Subotići, omiljeno mjesto lokalnih planinara.

97 8

Ljudi iz Summer LOVE festivala su mislili i na najmlađe, pa su organizirali i brojne radionice za djecu poput male slikarske kolonije, škola crtanja i radionicu čituljica u kojoj će klinci uživati uz neke od najljepših priča.

10

Ulaznice za gradiški ljetnji festival možete da kupite u Caffe & lounge BAZA Gradiška / Knjižara Leda Gradiška po cijenama od 5, 10 do 40 KM.

Prijevoz će biti organiziran iz centra Gradiške gdje će se svi posjetitelji voziti i u adekvatnom terminu po završetku festivala vraćati do grada“, navedeno je u priopćenju organizatora.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: