GRAĐEVINARI „PROJEKT INŽENJERINGA“: Rade od Jadrana i Zagorja do Slavonije

Autor: Jelenko Topić

VRIJEDNOST RADOVA KOJE OBAVLJAJU IZNOSI VIŠE DESETAKA MILIJUNA KUNA

POŽEGA – Ljetni mjeseci su vrijeme najintenzivnijih građevinskih radova pa je tako i ove godine. Požeška tvrtka „Projekt inženjering“ sa više od 70 radnika u građevinskoj operativi ovih mjeseci radi na brojnim gradilištima, a veći dio od njih su poslovi na energetskoj obnovi javnih objekata.

-Sada traje energetska obnova dječjih vrtića Vidici u Šibeniku, Radost u Crikvenici, Bistrac u Ogulinu i u Belici(Međimurje), a uskoro ćemo takav posao raditi u Sisku- kaže nam Damir Totar, voditelj Tehničke pripreme „Projekt inženjeringa“ i dodaje da su ovi radovi ugovoreni u ukupnoj vrijednosti većoj od 11,6 milijuna kuna.

Nadalje energetsku obnovu obavljaju na zgradi Osnovne škole Smiljevac u Zadru, zatim škole Franje Tuđmana u Korenici, Petra Zrinskog u Šenkovcu i Ivana Mažuranića u Sibinju, a ovih dana ugovorena je rekonstrukcija i dogradnja objekta Češke škole J. A. Komenskog u Daruvaru. Vrijednost ovih radova premašuje 16 milijuna kuna. Uz to u toku je preuređenje i dogradnja Memorijalnog centra u Škabrnji u vrijednosti oko 3 milijuna kuna, a rade i poslove energetske obnove višestambene zgrade u Pakracu, te dovršavaju adaptaciju zgrade Doma zdravlja u Daruvaru.

Dosta su prisutni i na Plitvičkim jezerima gdje obnavljaju ulaz, terasu i sportski teren hotela Grabovac, te saniraju ulaz Rastovača sve u vrijednosti 6,3 milijuna kuna.

Kada je u pitanju domaći požeški teren grade zgradu E-inkubatora u Pleternici ugovorenu za 6,4 milijuna kuna. Sudeći po svemu ovomu građevinari „Projekt inženjeringa“ imaju posla do kraja godine, a očekivanja su da će tako biti i nadalje.

Foto: Arhiva, pozega.eu

Komentiraj: