Grad Požega poduzetnicima prodao tri građevinska zemljišta u Industrijskoj zoni

Autor: Jelenko Topić
blank
blank
blank
blank
blank
blank

Unazad nekoliko mjeseci grad Požega u Industrijskoj zoni prodao je tri građevinska zemljišta namijenjena za gospodarska ulaganja.

Dvije parcele kupili su privatni ulagači i to jedan u Industrijskoj i Obrtničkoj ulici površine zemljišta od preko dvije tisuće četvornih metara što je plaćeno 20,6 tisuća kuna tj. 10 kuna po kvadratnom metru, te drugi također u te dvije ulice ali površine 1702 kvadratna metra uz cijenu od sedam kuna po kvadrata što ispada 11,9 tisuća kuna.

Pored toga građevinsko zemljište gospodarske namjene ukupne površine 2573 četvorna metra kupilo je trgovačko društvo Lux-pek iz Požege, a ta parcela smještena je također u Industrijskoj i Obrtničkoj ulici, cijena je bila sedam kuna po kvadratu što je ukupno više od 18 tisuća kuna.

Tri navedena građevinska zemljišta kupljena su putem javnog natječaja kroz koji su oni odabrani  kao najpovoljniji ponuditelji.

Budući su kupci poduzetnici očekivanja su da će oni na navedenim građevinskim zemljištima ishoditi projektnu dokumentaciju, te uskoro graditi objekte za odabrane namjene, odnosno djelatnosti kojima se namjeravaju baviti.

Komentiraj:

blank
blank
blank
blank