Grad Pleternica, gradonačelnica Jozić i njen zamjenik Katić, uz blagdan zaštitnika Sv. Franju Saleškog po tradiciji okupio novinare požeškog, a ove godine i brodskog kraja

Autor: D.K.

Dugu tradiciju njeguje grad Pleternica uz blagdan Svetog Franje Saleškog zaštitnika novinara. I ove godine na poticaj gradonačelnice tog grada Antonije Jozić  i njenog zamjenika Domagoja Katića zajedno sa suradnicima  okupili su novinare više redakcija požeškog i brodskog kraja koji prate zbivanja na području Pleternice. Na ovom susretu u požeškom hotelu Grgin Dol gospođa Jozić zahvalila je medijima na dobroj suradnji u prošloj godini izrazivši nadu da se takvom suradnjom nastavi i nadalje.

-Imali smo uspješnu i korektnu suradnju u smisli izvještavanja naših sugrađana o svemu onome što jedna gradska uprava radi, u odgovaranju na pitanja, njihova propitkivanja i vjerujem, bar onoliko koliko sam ja zadovoljna da ste i vi zadovoljni suradnjom koju ostvarujete s gradom Pleternica – kazala je gradonačelnica Jozić. Dodala je da su u ovu godinu ušli radno kao i svih prethodnih godina.

-Provode se projekti vrijedni oko 350 milijuna kuna, od kojih je najveći gradnja aglomeracije vrijedna 230 milijuna,  očekujemo u proljeće početak izgradnje tržnice kako bi naši poljoprivrednici mogli  plasirati svoje proizvode na prostoru koji će zadovoljiti potrebe grada,  traje energetska obnova naše osnovne škole, pet energetskih obnova društvenih i vatrogasnih domova na području grada, a očekuju se brojna ulaganja u komunalnu infrastrukturu Hrvatskih cesta i ŽUC-a, te grada –istakla je Antonija Jozić.

Ispred svih kolega Jelenko Topić, novinar portala pozega.eu i hrvatskih lovačkih glasila zahvalio je gradonačelnici na ovom prijemu, te dobroj suradnji uz nadu da će tako biti i slijedećih godina.

Foto: D. Mirković [FAG id=271198]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek