Grad Pleternica priprema izgradnju društvenog doma za potreba mještana sela Ratkovica

Autor: D.K.

Upravni odjel za gospodarstvo i graditeljstvo Požeško-slavonske županije uputio je javni poziv za uvid u spis predmeta grada Pleternice kojim se pozivaju vlasnici zemljišta i nositelji drugih  prava na nekretnini koja neposredno graniči s površinom za koju se izdaje građevinska dozvola.

Riječ je o osobama kojima je dostava nemoguća ili neprikladna, a osobito osobama čija adresa nije upisana u zemljišnoj knjizi niti katastru i osobama nepoznata boravišta. Dio tih osoba živi izvan granice naše zemlje.

Sukladno zakonskim propisima iz navedenih razloga oni su na ovaj način pozvani da pristupe uvidu u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole na osnovu zahtjeva grada Pleternice. Tu je predviđeno građenje objekta javne i društvene namjene, točnije društvenog doma u Ratkovici i to na postojećoj zemljišnoj čestici broj 310 u katastarskoj općini Ratkovica.

Uvid u spis predmeta može se izvršiti u ponedjeljak 13. siječnja ove godine u 9 sati u Upravnom odjelu za gospodarstvo i graditeljstvo Požeško-slavonske županije, Županijska ulica 7 u Požegi.

Građevinska dozvola može se izdati i ako se stranke ne odazove ovom pozivu.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek