Požega.eu

Gotovo 300 umirovljenika  proslavilo zajedno Valentinovo /FOTOGALERIJA/

PRIJE 6 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Gotovo 300 umirovljenika  proslavilo zajedno Valentinovo /FOTOGALERIJA/ Požega.eu | Gotovo 300 umirovljenika  proslavilo zajedno Valentinovo /FOTOGALERIJA/

PRIJE 6 GODINA
TEKST: Jelenko TopićPOŽEGA – Matica umirovljenika Požeško-slavonske županije organizirajući zajedničku zabavno-glazbenu  večer u povodu dana zaljubljenih Valentinova nastavila je svoju višegodišnju-Želim vam sretan Dan zaljubljenih, te da se ugodno osjećate, dobro raspoložite i zabavite – kazao je u pozdravnoj riječi Ivan Ronta, predsjednik ove Matice umirovljenika.

Tijekom cjelovečernjeg druženja sudionici tradiciju takvih priredbi. Ovaj puta u požeškoj ugostiteljskoj dvorani „Sara Babin Vir“ okupilo ih se više od 280 iz svih krajeva Požeško-slavonske županije gdje su imali zajedničku večeru, a plesa i vesele pjesme bilo je u izobilju.Organizatori su za njih pripremili zanimljiv Ples srca, a pobjednicima su pripali prigodni pokloni kao nagrade za uspješan dugotrajan ostanak na plesnom podiju.

Za dobro raspoloženje pobrinuo se glazbeni duo „Gold“ pod vodstvom Ivice Kumfa, a u nekoliko navrata sudionici su zaigrali veselo veliko slavonsko kolo.

/Foto: D. M./

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.