Gotovo 300 mališana postat će pravi plivači: “Školu plivanja vodi osam profesora kineziologije koji će ih osposobiti da svladaju sve prepreke”

Autor: DK

POŽEGA – U ovogodišnju Školu plivanja, do sada je, upisano nešto više od 280 mališana, neplivača i plivača početnika. Škola plivanja održavat će se na požeškim Gradskim bazenima sve do 25.srpnja i radit će u dvije grupe, a upis je moguć do kraja ovog tjedna od 9 do 12 sati.

Školu plivanja vodi osam profesora kineziologije, a radi u dva programa, obuka neplivača i usavršavanje plivačkih tehnika. Voditelj škole plivanja Alen Ivanović zahvalio je roditeljima na poklonjenom povjerenju.

Na otvorenju Škole plivanja bio je i požeški gradonačelnik Darko Puljašić sa suradnicima koji je pozdravio sve mališane, njihove roditelje, bake i djedove, koji svesrdno podržava rad škole.

-Hvala roditeljima koji imaju povjerenja u ove ljude, oni su stručni i educirani i sigurno će vašu djecu osposobiti da u najkraćem vremenu svladaju sve prepreke kako bi bili pravi plivači. Požega ima dugu tradiciju plivanja i svojih bazen, a sada kada imamo nove naša je obveza vama mladima omogućiti sustavno plivačko educiranje – rekao je gradonačelnik Puljašić.

Kao i prethodne godine na kraju obuke bit će organizirana završna provjera i dodjela diploma polaznicima.

Foto: D. Krstanović

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: