Gosti „TV Supertona“ Štef Jeršek, te tamburaši “Zlatna dolina“, “Lengeri“, “Libero“ i drugi

Autor: DK

POŽEGA – Nakon nekoliko mjeseci stanke, kada su svakog tjedna u dva ili tri navrata kontinuirano emitirane reprizne emsije, popularni glazbeni serijal Poljoprivredne televizije iz Požege „TV Superton“ nastavlja snimanje novih emisija za niz odabranih i poznatih izvođača i gostiju. Kako je poznato unazad tri godine snimljeno je više od 90 emisija u kojima su nastupili brojni glazbeni izvođači ponajviše glazbeni sastavi iz naše zemlje i susjedne Mađarske. Iz tih emisija izdvojeno je oko 1200 video brojeva koje je putem interneta na tamburaj.hr pregledalo desetak milijuna gledatelja!

-Na snimanjima slijedećih tjedana nastupit će uživo poznati pjevač tamburaške glazbe Stjepan Jeršek Štef, zatim tamburaši „Libero“ iz osječkog kraja, „Zlatna dolina“ iz Požege, „Lengeri“ iz Davora, „Slavonski suton“ iz Županje“, TS „Azrijeli“ iz Križa kraj Ivanić Grada i drugi- kazao nam je producent i autor TV Supertona Jelenko Topić i dodao da je nakon toga najavljeno ponovno gostovanje popularnih zagrebačkih  „Gazda“, te sastava „Vox“ iz Đakova, „Mix band“ iz Slavonskog Broda,“Stravianae band“ iz Našica i brojnih drugih.

Slijedeće emisije bit će koncepcijski kao i dosadašnje uz manje promjene i osvježenja.

-Osim na lokaciji „Zlatnog luga“, gdje smo uglavnom do sada snimali „TV Superton“ nove emisije će se snimati i na drugim mjestima kao napr. u ugostiteljskim objektima, imanjima seoskog turizma i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, a postoji mogućnost da se emisije uskoro snimaju i izvan požeškog kraja što se dogovara su budućim pokroviteljima „TV Supertona“- istakla je Maja Đurić, glavna i odgovorna urednica požeške Poljoprivredne TV .

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: