GOSTI NA „ZLATNOM GLASU ZLATNE DOLINE“: Slavonske lole dolaze u Kaptol 11. svibnja

KAPTOL – Pjesme za ovogodišnji Festival tamburaških pjesama „Zlatni glas zlatne doline“ već su pristigle, traje odabir koje će ići na tu priredbu, te slijedi izrada festivalskog nosača zvuka. Portal pozega.eu je jedan od medijskih pokrovitelja ove priredbe.

Za to vrijeme traju druge pripreme za ovaj 44. po redu festival traju, a kako je znano nastupit će dvadesetak tamburaških sastava i pjevača, koje će pratiti tamburaši Rubato, i to sa novim pjesmama pisanim isključivo za „Zlatni glas zlatne doline 2018.“.

Velika novost, koju nam je potvrdio Mile Pavičić, načelnik općine Kaptol, koja je organizator festivala u suradnji sa Udrugom za glazbu i pisanu riječ Pan press iz Požege, je da su gosti festivala u petak 11. svibnja članovi poznatog tamburaškog sastava Slavonske lole iz Đakova.

Uz izvođenje novih pjesama, ali i ovako ugledno glazbene goste, ovogodišnji festival zasigurno će biti vrhunska glazbena poslastica, a kako je znano ulaz je besplatan što posjetiteljima osigurava općina Kaptol u suradnji sa Požeško-slavonskom županijom i brojnim sponzorima.

I ove godine festivalski program snimat će ekipa produkcijske kuće „Studio Paradigma“ iz Osijeka, te će snimke emitirati desetak televizija s područja kontinentalne Hrvatske.

/Foto: Slavonske lole/

0 Comment