Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Gospodin (33) u Požegi s 2,07, a dama (32) u Pakracu s 1,46 promila alkohola za upravljačem vozila - prenoćili su u policijskim prostorijama

PRIJE 2 GODINE
TEKST: PU požeško-slavonska

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

PRIJE 2 GODINE
TEKST: PU požeško-slavonska

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U nedjelju 20. ožujka 2022. oko 2.10 sati u mjestu Velika u Ulici dr. Franje Tuđmana, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 2,07 promila upravljao 33-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 33-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U nedjelju 20. ožujka 2022. oko 2.20 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici na neobilježenom parkiralištu, 32-godišnja vozačica koja je pod utjecajem alkohola u od 1,46 promila upravljala osobnim automobilom marke „Suzuki“, daruvarskih registarskih oznaka, obilazila je osobni automobil marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka kojeg je prethodno propisno zaustavio 31-godišnjak, a da se nije uvjerila da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Tom prilikom došlo je do udara i struganja s cijelom desnom bočnom stranom „Suzukija“ u zadnji desni blatobran i odbojnik „Škode“. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 32-godišnjakinja je smještena u posebnu prostoriju policije i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Foto: Ilustracija
 



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.